premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
zajtra by som sa chcel ist povozit, predbezna predstava je trasa: BB-Sl. Lupca(poza hron)-Hiadel-Mostenica-Podkonice-BB (asi tak 50% asfaltu)
kto chce nech sa mi ozve, odchadzam medzi 10 - 11 hod.
Caute, tak ako to vyzera s bikovanim v okoli Zvolena hmm ? Tak bude nejaky AM/EN pojazd ? CO takto Pusty hrad ? Pre inspiraciu som zostrihal kratke videjko z mojich vyjazdikov na Pustacik, snad sa bude lubit ,AM/EN Zvolencania hlaste sa
Mno cau... ,tak to si ty co sa hlasil na pojazd uz v minulosti ?? , ahoj ahoj ..., mno urcite az v novom roku, do roboty idem tiez az 9.1. , cize bud ti napisem sukromnu spravu, alebo sa dohodneme tu v tomto vlakne, mozno sa prida aj niekto dalsi , inac hore dufam nebudeme slapat ? teda ja budem skor tlacit hehe..., pozeram ze si presedlal na Lapierra - paradicka
k tym turistom sa nespravas zrovna najohladuplnejsie
teraz na pustak nechodi tak vela ludi tak sa kludne pridam
do roboty idem az 9.1 cize mozem ist hocikedy kedy to tebe vyhovuje?
a k tym turistom, mozno to tak vyznieva vo videjku, ale v skutocnosti vzdy pekne podakujem a davam velky pozor !!, ked nevidim za zakrutu tak automaticky brzdim, lebo automaticky predpokladam, ze su tam ludia, vypekam iba ked vidim daleko pred seba ....,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Andrej, je to tak dobre?
uz len ist vyskusat
kto chce nech sa mi ozve, odchadzam medzi 10 - 11 hod.
BB - králiky - mútne jazero - BB
https://www.youtube.com/watch?v=V2cEcFuGvME&feature=player_embedded
a k tym turistom, mozno to tak vyznieva vo videjku, ale v skutocnosti vzdy pekne podakujem a davam velky pozor !!, ked nevidim za zakrutu tak automaticky brzdim, lebo automaticky predpokladam, ze su tam ludia, vypekam iba ked vidim daleko pred seba ....,
ano ano uz som drzitelom Lapierru a velmi sa z toho tesim
tak sa ozvi potom buduci tyzden
ja idem na bajk aj zajtra okolo 10-tej tak ak chces mozes sa pridat