Dnes iba tak dietne po včerajšku , cez Mihaľov na hať , Mokroluh,Mnich.potok , čerešňa a po žltej vinbarg. Terén sucho ,blato, sneh. Jedna foto zo včerajška. Výšľap na Bukový vrch.
Vidis ty dietar. Skoro si trafil trasu na ktorej sme sa vcera dohodli - len si isiel v opacnom smere. A my sme otestovali buducorocnu trasu "5 vyhladov na Bardejov" (alebo okolo Bardejova - 35km, 960 nastupanych) A boli sme (uvodnych 20 km) aj tak 4. (ak chces vediet kto ta nahradil, zajdi na trat a zisti podla stop v snehu alebo blate - poznas predsa plaste vsetkych v meste ) Zjazdy po lukach boli paradne, maximalky okolo 65km/h...
BTW: Niekto sa ma dnes zasa snazi nasr ... nasrdit.
...na vyplnenie medzery jedna pikoška
...nedávno vraj vymenil stav slobodný za manželský "otec Čergovskej stopy" mladý pán "JUSTY79".
Gratulujem mu v mene všetkých fóristov z BJ a prajem veľa šťastia v manželskom živote
...Jany, vítam ťa v klube ženáčov
...apropo-maželka má bajk?
... a tešíme sa na Čergovskú stopu
Ani mne blato nevadi. Horsie je ked v tej zime (+1.7°C) zacne prsat. To nemam rad. No co uz s tebou, skusime to... ale mozno nakoniec len dvaja. Teraz snehoprsi ale podla radaru to o 9:45 prestane.
Vyprava sa vydarila, pocas jazdy sa zvrhla na 4 lavky a 1 brod cez Topľu a trocha objavovania a zameriavania novych ciest. (brod cez potok Kamenec vlievajuci sa do Tople od Sverzova ani nestoji za rec)
Prve dve lavky (dolna a horna Mokrolužská) ostali bez foto. Dalsie dve pridavam.
Nad Kruzlovom tradicne konare po drevorubacoch na ceste.
Oj ale fajne bolo ... dnes som asi 90% z trasy siel prvykrat , comu nasvadcuje fakt, ze v tejto oblasti vobec nejazdievam ... Preco? Lebo je tam bludisko lesnych neznacenych ciest (podobne ako na Postarskej osmicke), ani teraz by som tam uz netrafil
Pamatne su moje dva brody Tople. Toto je ten druhy (december a tak nizko na toku kde Topla uz je (obvykle) dost vazna rieka). Prvy pamatny brod bol 3.6.2010, kedy bol na Topli vyhlaseny 2 stupen povodnovej aktivity - na druhy den 4.6.2010 celil Bardejov najhorsim povodniam minimalne za poslednych 100 rokov
(nikomu nehovorte, ze vtedy som brodil Toplu nad Livovskou Hutou presne 3 km od pramena - ale vtedy to uz aj tam stalo za to)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS:...najlacnejšie a aby sa nezlomili...také neexistujú...
Zije to tu na vasej stranke...dobre prispevky...radost si pozriet.
Dnes som konecne zdolal Zobrak
BTW:
...nedávno vraj vymenil stav slobodný za manželský "otec Čergovskej stopy" mladý pán "JUSTY79".
Gratulujem mu v mene všetkých fóristov z BJ a prajem veľa šťastia v manželskom živote
...Jany, vítam ťa v klube ženáčov
...apropo-maželka má bajk?
... a tešíme sa na Čergovskú stopu
Trasa: Bardejov-Kira-Hať-Rokytov-Kružľovská Huta-Barvienok-Grigľova roveň-Mihaľov-Bardejov - necelych 30km - ak nenasnezi, tak bicykle ak nasnezi ... Magura a bezky.
PS: Zajtra pridem a nie sam
K fotke: Minule si predsa daval tu istu fotku, len z opacnej strany.
Vyhlad zo Zobraka bol rozsiahly, konkretizuj
Ako dnes? Ked uz sa ma pocasie pokazit, tak to urobi na vikend
Mne blato nevadi, ja pridem
Prve dve lavky (dolna a horna Mokrolužská) ostali bez foto. Dalsie dve pridavam.
Nad Kruzlovom tradicne konare po drevorubacoch na ceste.
(nikomu nehovorte, ze vtedy som brodil Toplu nad Livovskou Hutou presne 3 km od pramena
BTW: