Samozrejme cena XX kazety je naozaj vysoka a nie kazdy je ochotny ju kupit. Cena u X.0 je priaznivejsia ale stale vysoka - podobna XTRkovej.
Na zaklade mojich skusenosti a realnej situacii, kedy sa neda kupit novy nahradny najvacsi 36zubovy duralovy pastorcek u SRAMu ci uz na XX alebo X.0, doporucujem XTR. Ak aj ta je draha tak XT. Sram PG-1070 radsej nie
ak sa mi to podari zohnat tak sa s tou XG-1080 11-36z budem vediet dostat s cenou o cca 40€ pod XTR 10sp ( samozrejme porovnavam cenu na e-shope )...to by si mozno aj roman od ust odtrhol a dal ju na jedny zavodne kolesa
Peterq, jazdil som 44/32/22 a 11/32, vyskusal som 40/26 n 11/34 na 9speed, co mas vlaste ochodubnene len o najtazsi a najlahsi prevod, cize vobec netreba mat extra silne nohy. Na 26/36 absolutne nie. V buducej sezone budem jazdit 40/27 a 11/36, samozrejme 10 speed. A moje nohy si videl
Ja ostavam verny 22/34 (= 0.65). 26/36 (= 0.72) je zhruba obdoba 22/30 a vidim v tom dost velky rozdiel. Keby sa dalo, tak by som si dal aj kluky 20/30/42, ale to dnes umoznuju len 5 ramenne CD Middleburny. No a nohy ... tie co-to tiez zvladnu (hlavne pred koncom sezony), ale ked niektore kopce su kur...vsky strme.
vcera na poste lampasik s prislusenstvom z hongkongu a v sportservise v bisku*****ach bola podla adventneho kalendara zlava na panske zimne cyklooblecenie tak reku ze cosi idem vybrat. paradoxne som kupil letne s -70% a na zateplene navleky mi bolo povedane ze sa zlava nevstahuje co som trochu nepochopil. ale s nakupom spokojny.
Nie je to také zlé ako hovorí large, ale horšie je, že stačí ak sa ti tam dostane trocha vody(rozumej- stačí hmla) a celý držiak je naprd, pretáča sa, šmýka a nie je možné udržať svetlo v želanej polohe, nezávisle na tom, ako silno to utiahneš.
ja viem ze to nie je 100% drziak uz taky jeden mam mne vcelku vyhovuje to som pre syna objednal. ale prekvapilo ma ze je na nom vyrazene HUNTING.CZ. to akoze cestoval z ciech do ciny a potom spät do BA? trosku si zacestoval
2Matt: výborná volba . Mám ich v "letnej" bezgoráčovej verzi. Lepšie botičky som zatim nenosil.
Potvrdzujem, momentalne chodim v XT Wings GTX, paradna obuv. Celkovo Salomony sa dobre predavaju a aj spracovanie je na vysokej urovni.
Ked uz pride prava zima tak ich menim za Salomon Quest 4D.
salomony, 3 druhy som nosil pred cca 10 rokmi fajn papucky.. ale na kazdom modeli mi niekde nieco prasklo alebo sa odlepilo a potom vrzgali ... posledne mam doteraz na malovanie
Ja mam Cross GTX predchadzajuci model a su super(az na to, ze som si v nich dobabral pred rokom achilovku)...grip v terene na jednotku, iba co sa mi zda velmi makka zmes podrazky a tym padom sa na asfalte velmi rychlo opotrebuva...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vy ste snad jednovajecne zahoracke dvojcata
Samozrejme cena XX kazety je naozaj vysoka a nie kazdy je ochotny ju kupit. Cena u X.0 je priaznivejsia ale stale vysoka - podobna XTRkovej.
Na zaklade mojich skusenosti a realnej situacii, kedy sa neda kupit novy nahradny najvacsi 36zubovy duralovy pastorcek u SRAMu ci uz na XX alebo X.0, doporucujem XTR. Ak aj ta je draha tak XT. Sram PG-1070 radsej nie
Mimochodm cena noveho titanoveho 36z pastorceka sa spolu s postovnym vysplha na 100 Euro.
Zakazkova vyroba u http://hellore.se/experimentalprototype
btw, riesim kazety Sram 1080 a snad tam budu aj rozumnejsie ceny
Ja ostavam verny 22/34 (= 0.65). 26/36 (= 0.72) je zhruba obdoba 22/30 a vidim v tom dost velky rozdiel. Keby sa dalo, tak by som si dal aj kluky 20/30/42, ale to dnes umoznuju len 5 ramenne CD Middleburny. No a nohy ... tie co-to tiez zvladnu (hlavne pred koncom sezony), ale ked niektore kopce su kur...vsky strme.
Potvrdzujem, momentalne chodim v XT Wings GTX, paradna obuv. Celkovo Salomony sa dobre predavaju a aj spracovanie je na vysokej urovni.
Ked uz pride prava zima tak ich menim za Salomon Quest 4D.