The new naming system breaks SID down into four basic chassis options: 80/100mm (unchanged for 2011) with alloy crown/steerer; 80/100mm with World Cup carbon crown/steerer; new 100/120mm with alloy crown/steerer; 100/120mm with tapered World Cup carbon crown/steerer. Both alloy crown models are available with either standard 1 1/8in or tapered steerers. The tapered alloy steerer is the stiffest option.
Ja mam 120 a potlacou na vnutornych nohach na nastavenie sagu pre 100 aj 120 mm.
Vo vsetkych specifikaciach vratane ich stranky je uvadzane 80/100 a 120, tiez som nechapal preco sa pri 120 neda znizit zdvih, ked je to rovnaky system takze ak to ide, nic som nepovedal.
jj, ide to. Stranku maju naprd. Dokonca ide 120 znizit aj na 80 mm, len nebudes mat mierku sagu na vnutornych nohach
Treba kupit tu spravnu verziu, je to tak ako pises 80/100 a 100/120(80)mm.
Waldo: Kukam, ze dnes bol Rock Shox nejaky stedry
Martinux: Ten zlty listok ale isto vymenis za nieco fajnovejsie A ked nie, tak budu lietat hlavy. Riadnu sekeru uz mas
WALDO: ja ju jazdim tiez a spokojnost nadovsetko nerovnosti zehli dobre ale asi preto ze je relativne nova. 1200km
BTW: neviete mi niekto poradit kolko oleja ide pri vymene do tejto vidle? nejako sa mi to nedari najst a rozmyslam ze sa do tej vymeny pustim sam.
MAcroo: Pike-a som mal moznost jazdit v prevedeni Solo Air a bez namietiek... aj som nad nim chvilu uvazoval, ale jednoduchsie bolo zohnat Sektora. V podstate je to Pike ver. 2.0
Matvej: to som rad ze Ti sluzi k spokojnosti, zatial som neregistroval negativne skusenosti
Waldo: Kukam, ze dnes bol Rock Shox nejaky stedry
Martinux: Ten zlty listok ale isto vymenis za nieco fajnovejsie A ked nie, tak budu lietat hlavy. Riadnu sekeru uz mas
pockaj pockaj, to chces akoze povedat ze tyzden pred vianocami je nejaka posta zatvorena z dovodu ze maluju? ...to je zly sen, to sa moze stat len na Slovensku
pockaj pockaj, to chces akoze povedat ze tyzden pred vianocami je nejaka posta zatvorena z dovodu ze maluju? ...to je zly sen, to sa moze stat len na Slovensku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta tvoja je 100 vka?
Ja mam 120 a potlacou na vnutornych nohach na nastavenie sagu pre 100 aj 120 mm.
Dalsi clanok: http://www.bikerumor.com/2011/06/01/2012-rockshox-techonologies-sneak-peak-forks-lighter-more-adjustable-more-29er/
Treba kupit tu spravnu verziu, je to tak ako pises 80/100 a 100/120(80)mm.
Postup ako to spravit:
http://www.bikeradar.com/gear/article/workshop-how-to-adjust-travel-on-a-rockshox-trail-fork--26840/
Mne poštárka doniesla len žltý lístok. Ostatok ja, aj to nie pre mňa
Martinux: Ten zlty listok ale isto vymenis za nieco fajnovejsie
super aj ja som planoval, ale nakoniec padla volba na pike-u
BTW: neviete mi niekto poradit kolko oleja ide pri vymene do tejto vidle? nejako sa mi to nedari najst a rozmyslam ze sa do tej vymeny pustim sam.
Matvej: to som rad ze Ti sluzi k spokojnosti, zatial som neregistroval negativne skusenosti
http://www.sram.com/rockshox/category/317
... ale ak je za dobrú cenu, prečo nie.
Tabuľka s olejmi tu:
http://www.sram.com/sites/default/files/techdocs/gen.0000000003511_front_fork_oil_chart_2012_0.pdf
Martinux: Ten zlty listok ale isto vymenis za nieco fajnovejsie
Sakra, akurát dnes musia na pošte maľovať