No aby sa nepovedalo že som včera chýbal tak som bol poobede sám partia trochu pokrutiť. Plán bol Podstavka ale nevidalo kôli zamrznutému asi 5cm-vému sniežiku Tak som to otočil a rozmýšľal náhradný plán Tak si hovorím pome na starý dobrý singláč Svatbiská - Belá. Bolo super zamrznuto, super zjazd, aj srny som nejaké vyplašil, škoda že som bol len sám, taky singláč by ste si isto pochvaľovali Nejaké foto.
pekne Jozku ale prisiel si o kopu srandy s ciscenim kolesoch
ale ne..mal si to super len skoda ze sme nemohli ist komplet partia..no dakedy ma kazdy dajake povinnosti.
ale musim uznat ze me ten chodnik laka a urcite to bolo ina jazda jak mi vcera na tej nasej smyklavke
dame snad druhyraz ten tvoj zjazdik...
a jak stale foto na jednicku
No vonku je riadny hnus...plus 6 stupnov a prítmie-tmavo
No víkend asi 0 bodov čo sa týka biku...lebo nič dobre nepredpovedajú čo sa týka počasia... no uvidíme čo to vydá či áno,alebo nie...
Drocik to si myslel mna...???
Ja še nehanbim-bo už vyoperovana...
Takže oznam pre zákazníkov...K....I
V nedelu 18.12.2011 akcia na bikoch pod názvom jak tradične "Rozlúčka zo starým bicyklovym rokom"
Stretávka jak tradične na vynovenom námestí pri ANčI...pred SLSP o 11:00 stretávka a potom výjazd-trasa podla počasia...
Teším sa na zákazníkov He-He
Ej ale nám začalo husto snežit...škoda že není zamrznuty podklad,ráno lialo jak z krhly a teraz hnus-hustý sneh no zajtra neviem-neviem či dačo z výjazdu bude... nevyzerá to dvakrát dobre...no nechajme sa prekvapit.
Majo Dodo je eXtremista bo nema doma roboty ta kuka jak zduchnuc z domu vonka-choč vonka nečas jak še patri... Jemu jedno no na DivohoTatarika še aj tak nechyta...
No volal som z Dušanom Reiserom tak oni idu za každeho počasia,hoci lem na Rybniky a po Snine-takže viac menej som aj ja istý choč na bendy-cicuš pokrucim-lebo tam mám blatníky,no aj tak až na mieste stretávky sa dohodne trasa-hlavne podla počasia.Aspon sranda budze 4 ks bikeroch už sú istý...
Majo Dodo je eXtremista bo nema doma roboty ta kuka jak zduchnuc z domu vonka-choč vonka nečas jak še patri... Jemu jedno no na DivohoTatarika še aj tak nechyta...
No volal som z Dušanom Reiserom tak oni idu za každeho počasia,hoci lem na Rybniky a po Snine-takže viac menej som aj ja istý choč na bendy-cicuš pokrucim-lebo tam mám blatníky,no aj tak až na mieste stretávky sa dohodne trasa-hlavne podla počasia.Aspon sranda budze 4 ks bikeroch už sú istý...
...jaaaaaj super tak ked za kazdu cenu tak idem aj ja ale svoj nalesteny bike necham na stene vezmem synov
No fajn zatial neprší ba ani nesneží a vonku okolo-2 stupne pod nulou,teoreticky by dnes výjazd mohol dobre dopadnút...
Len nech to vydržý...Hore bude určite viac pod nulou a viac snehu-takže berte MTB-čka,a oblečte sa a nezabudnuc rukavice čaj budze potom...
ale kdezeee roboty doma mam stale len som sikovny sak aj vcera..poupratovat dakus, dat prat ,pozehlit kopu pradla ,navarit obed o dvoch chodoch(Majo by sebe dal zabijackove masko s kapustu) a polevku kuraciu,a popritom vycistit kozub nalozit atd..ta ze vcelku dost toho
a nakonec som nikde nebol bo jak som sa isiel obliect vecer a ono akurat sa rozpadalo
asi mi Majo pozavidel
ale dneska ideme..choc lem nakus pomalucky a aha aj slniecko sa ukazuje
"banani" dneska nam uuuzasne vyslo pocasie co sa tyka slniecka a zisli sme sa celkom pekne na nase skromne pomery takze to myslim stalo za to aj ked skoda navlekov ze nemam a som sa musel vratit skorej s castou "vypravy" od Umarteho ..
ale dalsia cast to mala cestou na Hamru urcite teda riadny Hard po tom snezisku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ne..mal si to super len skoda ze sme nemohli ist komplet partia..no dakedy ma kazdy dajake povinnosti.
ale musim uznat ze me ten chodnik laka
dame snad druhyraz ten tvoj zjazdik...
a jak stale
No víkend asi 0 bodov čo sa týka biku...lebo nič dobre nepredpovedajú čo sa týka počasia...
To Jonsak pekny full.
Ináč tu celý den chčije
Ja še nehanbim-bo už vyoperovana...
Takže oznam pre zákazníkov...K....I
V nedelu 18.12.2011 akcia na bikoch pod názvom jak tradične "Rozlúčka zo starým bicyklovym rokom"
Stretávka jak tradične na vynovenom námestí pri ANčI...pred SLSP o 11:00 stretávka a potom výjazd-trasa podla počasia...
Teším sa na zákazníkov He-He
....hmmmm Dodku aky si ty len exstremista
a zajtra samo ze ked nepada ta ideme
No volal som z Dušanom Reiserom tak oni idu za každeho počasia,hoci lem na Rybniky a po Snine-takže viac menej som aj ja istý choč na bendy-cicuš pokrucim-lebo tam mám blatníky,no aj tak až na mieste stretávky sa dohodne trasa-hlavne podla počasia.Aspon sranda budze
No volal som z Dušanom Reiserom tak oni idu za každeho počasia,hoci lem na Rybniky a po Snine-takže viac menej som aj ja istý choč na bendy-cicuš pokrucim-lebo tam mám blatníky,no aj tak až na mieste stretávky sa dohodne trasa-hlavne podla počasia.Aspon sranda budze
...jaaaaaj super tak ked za kazdu cenu tak idem aj ja
...takze zajtra banani
Len nech to vydržý...Hore bude určite viac pod nulou a viac snehu-takže berte MTB-čka,a oblečte sa a nezabudnuc rukavice
ale kdezeee
a nakonec som nikde nebol bo jak som sa isiel obliect vecer a ono akurat sa rozpadalo
asi mi Majo pozavidel
ale dneska ideme..choc lem nakus pomalucky a aha aj slniecko sa ukazuje
ale dalsia cast to mala cestou na Hamru urcite
https://*****saweb.google.com/100093696830560406102/KoncorocnaBikovacka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPTqkv7nlOTsygE&feat=directlink