Rozlucka poradove cislo 1 s tohtorocnou sezonou spojena s rozluckou s okuliarmi, ktore sa uz druhu sezonu "stratili" kdesi v snehu... Po minulorocnom 3 mesacnom pobyte v snehu boli v jari najdene, teraz to nehrozi, kedze sa to stalo na frekventovanom turistickom chodniku. Alebo bude sutaz na Cergovskej stope: kto ich najde, dostane 10 x
Ak prisnezi viac ako 50 cm snehu odmena bude 20 x Nevahajte, oplati sa!
Zato zjazd po modrej na Osikov a do Frickoviec bol riadne zabavny.
:o Kua! Okuliare este visia na mieste, pri kapsicke na fotoaparat!
pekne fotky už se tešim na Stopu. Dnes som bol v Poprade a tam ani zdaleka tolko snehu nebolo-. len poprašeno.A stvojimi okuliarmi nebuď sklamaný. Toho roku som jedny stratil pod Minčolom smerom na Kijov , a druhe na Troch korunach. tretie som našťastie našiel.
Uz musim znova skusit pojazdit nejake C&C čko. (C&C je Pajdov nazov pre nocnu jazdu - Cicho a cma) Hadam to buduci tyzden pojde a priroda nam zachova rozdelenie: pod 500mnm - sneh do 5 cm & bike, nad 500 mnm - sneh od 25 cm & bezky
Momentalne je top temou v bike osvetleni vydarena garazovka z Ceskej republiky Zora light
Vyzera to ze C&Cčko budeme davat na bezkach. Nechapem preco som to nedaval uz niekedy v minulosti, aj ked pri mojom minulorocnom predlzeni trasy Obrucne-Kurov az do Bardejovskych Kupelov som svetlo pripravene mal, ale nebolo ho treba (nie ze by ta trasa bola tak dlha ale cakal som ze sa v Kurove na gulasi zdrzim viac )
Tohto roku sa predlzuje trasa Obrucne-Kurov az do Bardejova (bude to nieco cez 36km) a tiez prechod Cergovskym hrebenom z Livovskej Huty do Hertnika sa predlzuje cez Sibu-Hervartov-Mihalov az do Bardejova (teda asi 32+14km ). Kto chce ist nech vymodli sneh a pojde sa. Vsetky predlzenia len v pripade ze bude dobry sneh a neutrapime sa uz na zakladnej trati.
Uz sa tesim ako budem kreslit v snehu smajlikov.
Jasne. Viem ze snezi, mam to pod [url=http://kamera.sverzov.sk/kamera.php*****onrolou (kamerou)[/url***** aj ked nie priamo v Bardejove, ale asi v rovnakej nadmorskej vyske. V Bardejove mam [url=http://www.bardejovskatv.sk/teplota.php*****eplotu[/url***** a to mi staci vediet.
Bezky budu vylestene v piatok a mozno uz v sobotu... V nedelu urcite, stretneme sa na Cergovskej chate alebo na Magure - a konecne budem v zjazde rychlejsi ako ty!
No neviem, neviemm, ci rychlejsi ... v zime pri zjazdovani mi zvyknu zamrzat brzdy, az vtedy to je sranda ... sice ani ty nemas na bezkcah brzdy... no, mohol by to byt zaujimavy rychlostny suboj
Foto Vcerajsi nocny vyjazd + Zborovsky hrad Prajem vsetkym pekne prezitie Vianocnych sviatkov do noveho roku vela podarenych vyjazdov a peknych cyklo zazitkov bez nehody
Co sme horsi ako prazaci?
Dame zajtra stedrovecernu polnocnu? 24:00 namestie pri stromceku, svetla, reflexky, cajicek a kolaciky + maly okruh mestom, nech mozem nasledujucu fotku vymenit za Bardejovsku copyrightimg3.rajce.idnes.cz img3.rajce.idnes.cz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak prisnezi viac ako 50 cm snehu odmena bude 20 x
Zato zjazd po modrej na Osikov a do Frickoviec bol riadne zabavny.
Ja len zdoraznujem
Po zjazde do Frickoviec som utrzil 5 modrin z toho 4 na jednej nohe a 1 poriadna na panve
pekne fotky už se tešim na Stopu. Dnes som bol v Poprade a tam ani zdaleka tolko snehu nebolo-. len poprašeno.A stvojimi okuliarmi nebuď sklamaný. Toho roku som jedny stratil pod Minčolom smerom na Kijov , a druhe na Troch korunach. tretie som našťastie našiel.
Momentalne je top temou v bike osvetleni vydarena garazovka z Ceskej republiky Zora light
Tu je http://www.dealextreme.com/p/t6-waterproof-xml-t6-3-mode-1200-lumen-white-led-bike-light-with-battery-pack-set-82510?r=33144157 ... no ma uzky svetelny kuzel, cize je skor vhodne na celovku, ale to je len detail ...
Na rajdy je podla mna vhodnejsie svetlo z vrubkovanou parabolou ako je tu http://www.dealextreme.com/p/p7-water-resistant-ssc-p7-3-mode-1200-lumen-white-led-bike-light-with-battery-pack-set-82734 ... este take stylove cervene
No najidealnejsia kombinacia by bola
resp. to z hladkou parabolou by som dal ako celovku
To svetlo Zora light vyzera lakavo
Tohto roku sa predlzuje trasa Obrucne-Kurov az do Bardejova (bude to nieco cez 36km) a tiez prechod Cergovskym hrebenom z Livovskej Huty do Hertnika sa predlzuje cez Sibu-Hervartov-Mihalov az do Bardejova (teda asi 32+14km
Uz sa tesim ako budem kreslit v snehu smajlikov.
... tento rok sa nezabudni
PS: V Bardejove uz hodnu chvilu snezi, tazke mozes zacat lestit bezky
Bezky budu vylestene v piatok a mozno uz v sobotu...
Dame zajtra stedrovecernu polnocnu?