dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
Michal_LC : dakujem za pochvalu na fotky, ale fotky su pracou aj ostatnych, takze zdielam pochvalu
1977 : Ked uz ste boli s Rastom na bikoch tak mu musim povedat, aby siril info o vyjazdoch dalej a potom nas bude vacsia skupina
Všeobecne jazdia málo, väčšinou už majú malé kakajúce ratolesti, tak na bajk nevychádza čas. Ja som 5 rokov jazdieval len v okolí Žiliny, kde bolo bajkerov na štvorcový kilometer o dosť viac ako tu - v zime, v noci, vždy
1977: Pekne kolecko ste si teda dali.Pocasie ste si asi na objednavku zaobstarali.Inak na vysielaci Trebelovce som bol len raz,stupacik riadny,co je ale horsie,vyhlady odtial takmer ziadne,aspon ked som tam bol ja.Nieco bolo vidiet cez stromy ale nic moc,co je skoda lebo cesta je tam dobra.Inak necrnkol som,lebo ja vazne nikam moc teraz nechodim..tento rok som bol 2x z toho raz 15 a raz 10km tu v okoli prihrady kohariho doliny a tak.Asfaltovat sa mi moc nechce na mojich 2.35 galuskach
Marki007: Zdravim ta chlape.Musim sa priznat,ze ja juzne nejazdim takmer vobec.Hadam najjuznejsie co som bol za poslednu dobu tak bol spominany vysielac trebelovsky
Hehe este taka drobnost,dnes som zistil ze mi tachometer rata aj celkove kilometre co som nevedel co to je TOTAL ODO ci ako to tam pise,tak od augusta od kedy mam novy bajk som nabehal okolo 1400 km co sa mi ani verit nechcelo
A inak ja som odtiaľto - pôvodne z Fiľakova, teraz zo ŠB - v ZA som len študoval. Bike som mal z pochopiteľných príčin v ZA a cez leto som nejazdil kvôli brigádam v Prahe... Tak to tu teraz znovuobjavujem
Tak ja som si dnes zapisal dalsich 19km do zbierky KM-2012
Ak niekto pozná MTB trasu Lučenec-Mučín, bol by som vďačný - hlavný dôvod prečo obmedzujem ten smer je práve nezáživná asfaltka cez Rapovce a ešte nezáživnejšia po hlavnej
Hm,na Mucin som este nesiel cez blatny vrch ale postnem ti sem kade som ja isiel z blatneho do LC.Nieje to prave MTB ale zase aspon ze to nieje asfalt
EDIT: Marki007:dobre sa ti jazdi po snehu na tych slickoch
Marki007 otazocka- Je priechodna cesta Pleš-Šikov?
áno, bez problémov (teda teraz tam asi bude trochu blata) - stratiť sa tam nedá, ideš stále rovno