Musim Vam povedat, ze oproti byvalej predajni sa velmi zmenili. Myslim ze by som ich zaradill na vysiu priecku ako KAKTUSBIKE, co sa tyka dizajnovej stranky=> velmi prijemne prostredie. Samozrejme este nieje tolko veci na vyber ale casom sa to urcite napravi. Ale bol som prekvapeny slusnym vyberom prilieb znacky GIRO a dokonca tento obchod je testovacim centrom znacky AUTHOR, ale maju aj bicykle znaciek GIANT a PELL'S.
Adresu najdete na ich webe: http://www.bmbike.sk
Spravil som pre Vas aj par fotiek
Michal bol jediny, koho napadlo sa opytat na kabelaz a bowdeny. Zial, mna to ani nenapadlo.
Michal sa mi povenoval 3 hodiny s pristupom, akoby robil svoj bicykel a preciznost s ktorou pracoval, ma zarazila - v dobrom samozrejme. Po nahodeni original kabelaze a poladeni, bola zmena okamzite citelna.
Pravda je, ze nemal som cas zatial pojazdit a otestovat v zivej prevadzke, ale pevne verim a dufam ze to pojde uz tak ako ma. Po pojazdeni dam vediet.
Michal este raz VRELA VDAKA.
E
Ako som slubil, skuska spravnosti z praxe.
V sobotu 31.som bol jazdit, system funguje a ide neporovnatelne. Radi rychlo a presne, ani raz mi nezasekol.
Este raz dakujem!!!
V sobotu 31.som bol jazdit, system funguje a ide neporovnatelne. Radi rychlo a presne, ani raz mi nezasekol.
Este raz dakujem!!!
Nemáš zač.Moja robota je aj mojou záľubou.Poďakuj firme Campagnolo,ja som to len celé dal tak,ako to malo byť a to na základe skúseností a citu pre perfekcionizmus:)
Na jar vybehneme,tak sa mi pripomeň:)
Michal
A netreba zabudnúť na post586330.html#p586330
announces/forum-mtbiker-sk-pravidla-diskusneho-fora-t11356.html
(možno sa mu znepáčil nick, tak si dal iný)
Pod Kobylou sa nam roztrhla retaz, zbehli sme dole do dubravky, k Mirovi a o 15 min sme uz sedeli opat na bajkoch a mohli sme pokracovat. este aj prehadzovacku doladili.
OT: tie tretry asi kupim u vas
Pod Kobylou sa nam roztrhla retaz, zbehli sme dole do dubravky, k Mirovi a o 15 min sme uz sedeli opat na bajkoch a mohli sme pokracovat. este aj prehadzovacku doladili.
OT: tie tretry asi kupim u vas
OK, som rád, že ste boli spokojný:).Sedí vec.
Po reklamacii....
Servisak sami za tie platnicky ospravedlnil, ze si zle precital listok (aspon je to fajn chlapik), takze co sa tyka komunikacie, vsetko v pohode. Navyse sa snazil najst nejake riesenie, ale nepohli sme sa nikam. Co sa tyka brzdy, tak odislo tesnenie v packe, na nove brdzy prachy nie su...
Dalsie zistenie po vyjazde...
Nakolko kvoli udrzbe zadnej brzdy bolo zhodene aj zadne koleso. doslo k rozladeniu prehadzovaca. Ten si uz asi musi nastavit zakaznik sam doma.
Chapem, ze mechanik ma vela prace a nestiha, ale treba byt viac doslednejsi.