Ee netrafil si akurat mi dosla SMS ze mam na pulte nove skulky na citanie takze tvoj navrh sa zamieta. Jezus ja uz v principe mam vybrate a nad tou Nokiou som uvazoval ( ale recenzie uzivatelov nic moc), ale WiFI a velky display vyhralo ine specialne poziadavky na xfon nemam. Teda okrem rozumnej vydrze baterky.
Ako pisem okuliare su uz na predajni takze nevidim Strapaty Motorola D 520 toto bol telefon , ale ten nepametas, lebo v skolke ste vtedy este o takych hrackach ani nechyrovali
nad tou Nokiou som uvazoval ( ale recenzie uzivatelov nic moc), ale WiFI a velky display vyhralo
e52 wifi preca má
Ako lapalko pisal, E52 WiFi samozrejme ma. Je to totiz "biznis class". Ale samozrejme E52 nepatri k tym s velkym displejom, nakolko sa jedna o elegantny mensi typ urceny k obleku. Ale blizsie som nepatral, ci je spolahlivy atd.
Jezus mam pozicany LG P 690 a asi je to "prašť jak uhoď" Ovladanie v pohode zvladol som ho aj bez navodu ale baterka aj napriek 1500mAh pri pouzivani WiFi ( hry nehram ) vydrzi 1,5 dna co je u mna sklamanim a podla referencii od ostatnych xfonistov ziadny typ s vydrzou nevytrca nad ostatnymi A aj kvoli Symbianu som Nokiu zavrhol.
Ono viac ako 2 dni pri intenzivnejsom pouzivani sa od telefonov s 4+" displejom ani neda ocakavat.
Napr. Galaxy S2, co je telefon s väcsim displejom, vykonnejsim procesorom a vykonnejsim HSDPA pripojenim ako to LG, nezvladne pri intenzivnejsom pouzivani cez HSDPA viac ako 15-20 hodin (a to ho mam 95% casu na najslabsom jase displeja aj browsera). Cez WiFi sa vydrz samozrejme o nieco predlzuje (mozno cca +20%), ale tak ci tak sa realne musim obmedzovat ak chcem, aby mi vydrzal od rana jedneho dna do vecera druheho dna...
Ale otazkou je, kolko hodin vydrze je realne ocakavat od zminiaturizovaneho pocitaca s hmotnostou tesne nad 100 gramov a vykonom netbooku, trvale pripojeneho na datovu siet a priebezne pouzivaneho cely den? Proste ked to zvladne pokryt celodenne fungovanie, tak je to OK.
preto som vytriezvel a nekupujem/nefasujem nic co ma viac ako 4" displej. Pokial mozno 3,7" optimum. Vydrz baterie sa rapidne predlzuje a teflon je samozrejme podstatne skladnejsi
No ale spotreba je v hlavnej miere ovplyvnena vykonnostou HSDPA pri datovych prenosoch a procesorom, nie displejom. Keby si mal dva telefony, oba s displejom 4,3", ale jeden by mal HSDPA 3,6 Mbit a jednojadrovy 800 Mhz procesor a druhy by mal HSDPA 21 Mbit a 2 jadro s kapacitou na Flash a dekodovanie 1080p, tak je rozdiel vo vydrzi odhadujem 25% v prospech toho slabsieho kusku. Lenze na tom slabsom samozrejme nefunguje Flash a navyse tam vsetko tak strasne dlho trvaaaaa...
Takto vyzera momentalne rychlost u mna na mobile (max. teoreticka rychlost aktivovana na pausale 14,4/1,46 Mbit, telefon podporuje 21/5,76 Mbit). Samozrejme takato rychlost je za dobrych podmienok a nevytazenej siete, cize nie pri 130 km/h na dialnici alebo v CO kryte.
no len problem je ten, ze vsetky mobily s vacsimi displejmi su aj adekvatne hw. vybavene. Takze to ide viacmenej ruka v ruke (pri porovnani sucasnych teflonov).
Preto sa musis rozhodnut, ci chces telefon na telefonovanie, alebo "na take to domace internetovanie".
Ak chce clovek hovory a SMS, tak je nezmysel sa hrnut do takehoto zariadenia. V podstate je uplne zbytocne kupovat v takom pripade dotykovy mobil, vhodnejsi je klasicky s displejom do 2" a klavesnicou. Ja zas uz doma pocitac ani nezapinam a vsetko mi pokryva mobil. Naposledy som mal comp zapnuty kvoli Rastovi, aby som stiahol fotky z vyjazdov z fotaku do PC a capol ich sem na forum...
ja akurat cakam na moje evo 3d na ktorom ma zlakala cena. dufam ze mi den vydrzi pri pocuvani hudby a zachodovom internetovani. aj ked bike ma nebude mat moc rad ked som vyhodil tolko penazi za telefon
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ee netrafil si
http://www.mobilmania.sk/clanky/test-samsung-xcover-271-neboji-sa-vody-ani-prachu/sc-3-a-1124723/default.aspx
edit to patrilo k xcoveru
Mne sa pacil aj nazivo.Takze volba je jasna.
Aj ten pametam z toho sa ulamovali furt anteny
Ako lapalko pisal, E52 WiFi samozrejme ma. Je to totiz "biznis class". Ale samozrejme E52 nepatri k tym s velkym displejom, nakolko sa jedna o elegantny mensi typ urceny k obleku. Ale blizsie som nepatral, ci je spolahlivy atd.
Ked chces velky displej, tak si kup toto.
http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/note/spec.html?type=find
Napr. Galaxy S2, co je telefon s väcsim displejom, vykonnejsim procesorom a vykonnejsim HSDPA pripojenim ako to LG, nezvladne pri intenzivnejsom pouzivani cez HSDPA viac ako 15-20 hodin (a to ho mam 95% casu na najslabsom jase displeja aj browsera). Cez WiFi sa vydrz samozrejme o nieco predlzuje (mozno cca +20%), ale tak ci tak sa realne musim obmedzovat ak chcem, aby mi vydrzal od rana jedneho dna do vecera druheho dna...
Ale otazkou je, kolko hodin vydrze je realne ocakavat od zminiaturizovaneho pocitaca s hmotnostou tesne nad 100 gramov a vykonom netbooku, trvale pripojeneho na datovu siet a priebezne pouzivaneho cely den?
Takto vyzera momentalne rychlost u mna na mobile (max. teoreticka rychlost aktivovana na pausale 14,4/1,46 Mbit, telefon podporuje 21/5,76 Mbit). Samozrejme takato rychlost je za dobrych podmienok a nevytazenej siete, cize nie pri 130 km/h na dialnici alebo v CO kryte.
Ak chce clovek hovory a SMS, tak je nezmysel sa hrnut do takehoto zariadenia. V podstate je uplne zbytocne kupovat v takom pripade dotykovy mobil, vhodnejsi je klasicky s displejom do 2" a klavesnicou. Ja zas uz doma pocitac ani nezapinam a vsetko mi pokryva mobil. Naposledy som mal comp zapnuty kvoli Rastovi, aby som stiahol fotky z vyjazdov z fotaku do PC a capol ich sem na forum...
Tento Siemens S6 classic mi odpociva v sufliku, uplne ako novy stale. To bol moj prvy mobil