no veru 13,3 udava asi aj tolko ma ale neviem preco sa mi zda nejaky tazsi ako ine co som skusal
to co som napisal ze ostatne veci mimo ramu su tie iste aj na inych, som az tak nemyslel doslovne ja len ze som skusal s cenovo porovnatelnymi bikami
alebo skusim vymenu plastov a stredu ako ste tu radili
inak zda sa mi iba predna cast taka tazsia neviem mozno je to aj tou vidlou ...
ale moze byt ze sa mi to len zda
moj bike vazi okolo 15kg a nejako ma to netrapy..znese vela a ci tlacim na kpec 15 alebo 12kg mi moze byt akurat jedno pokial sa nechystas vyhrat vsetky maratony v okoli slovenska a na slovensku
mne to slapanie do kopca nevadi ja si rad davam do tela... vadi mi ale prave ta obratnost pri jazde ked chces rychlo dvihnut kolo a tak ved viete co myslim...
ohno najradsej lanovkou:-),on je zjazdar...ale ja co mam ten bike okolo 15kg poviem ti lahucko to ide do vzduchu mam totiz SPD a hore kopcom to tiez nejde zle
ale co pri tych piatich minutach robis ci sa len vezes alebo skaces lavky atd a robis pri tom riky to je trosku o radosti z vozenia nie o tom ako si navnadit infarkt na nejakom vyslape(poznam 2 pripady osobne)
Keby si chcel dodat ze pri zjazde sa mozem zlamat.To ano ale proti hentomu to je len casova rezerva bez vozenia
to ohno:len sa ty neboj o nase infarkty...predpokladam ze doticny to nemali z vyslapaneho kopca ale z nezdraveho jadenia alebo nejakeho zlozvyku.
hmm infarkt sa da prezit uz relativne dobre ale ked si ty zlames krcnu chrbticu tak sa ti bude tazko kukat na bike a lamentovat preco si sa radsej netrapil aj hore kopcom.a nie magorne rychlo nieco zletiet a pri tom vystruhat nejaky ten nepodareny trik ktory skonci padom
tak tak hayes11 ale podla mna to pride bud s vekom alebo po niekolkych naozaj serioznych padoch (ako to bolo u mna) ked si clovek uvedomi, ze niekedy je mozno vpohode aj spomalit a trochu lepsie si vychutnat to co je naokolo... aj ked netvrdim, ze si to sem tam nepustim poriadne po hrane )
ked to hore vyslapem tak budem rad ze zijem a nie este si vychutnavat plnu davku.
Inak toho chlapa to ***** na tom bidu od pretazenia a v kopci a jazdil maratony a nemal ziadne choroby bol celkom zdravy len mu ***** cievka v hlave od pretazenia a bohuzial ten sa uz na ten bike ani len nepozre.a zlamat sa mozes aj pri jazde na chodniku a myslim ze vy tiez dole tym kopcom nechodite najpomalsie a tiez mozete padnut a to ci uz na chrbticu alebo inak to je uplne tak isto mozne ale vy tam mate este plus odpis klbou a skoriozu chrbtice s tych vyslapou.tiez to neni svate
ale ale a vam tie klby urcite netrpia ked skacete lavky a vseliake dropy...sak sa stazujes ze ta chrbat boli zo skokov....myslim ze tvoj chrbat dostane viac zabrat spolu s klbami pri zoskoku lavky ako moje slapanie ked vies rozumne zvolit prevod...........ale ako to je tak vsetko ma svoje plus a minus takze lamentovat co je menej skodlive sa mi zda ako strata casu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to co som napisal ze ostatne veci mimo ramu su tie iste aj na inych, som az tak nemyslel doslovne ja len ze som skusal s cenovo porovnatelnymi bikami
alebo skusim vymenu plastov a stredu ako ste tu radili
inak zda sa mi iba predna cast taka tazsia neviem mozno je to aj tou vidlou ...
ale moze byt ze sa mi to len zda
ale co mate z toho ked bike dve hodiny tlacite do kopca a potom ste za 5 minut dole ???
Keby si chcel dodat ze pri zjazde sa mozem zlamat.To ano ale proti hentomu to je len casova rezerva bez vozenia
hmm infarkt sa da prezit uz relativne dobre ale ked si ty zlames krcnu chrbticu tak sa ti bude tazko kukat na bike a lamentovat preco si sa radsej netrapil aj hore kopcom.a nie magorne rychlo nieco zletiet a pri tom vystruhat nejaky ten nepodareny trik ktory skonci padom
Inak toho chlapa to ***** na tom bidu od pretazenia a v kopci a jazdil maratony a nemal ziadne choroby bol celkom zdravy len mu ***** cievka v hlave od pretazenia a bohuzial ten sa uz na ten bike ani len nepozre.a zlamat sa mozes aj pri jazde na chodniku a myslim ze vy tiez dole tym kopcom nechodite najpomalsie a tiez mozete padnut a to ci uz na chrbticu alebo inak to je uplne tak isto mozne ale vy tam mate este plus odpis klbou a skoriozu chrbtice s tych vyslapou.tiez to neni svate