premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Náhodou zajtra t.j. nedeľa nešiel by niekto na dáky výjazd? Chcel by som vyskúšať aká je cesta na kráľovu studňu a výjsť pokiaľ sa bude dať. Prípadne na šachtičky a smerom na donovaly pokiaľ sa bude dať.
skoda ze som nezbadal skor, hadam nabuduce
minule som bol na sachtickach a az na pansky diel sa nedalo, myslim ze ani smer donovaly to nebude schodne
Náhodou zajtra t.j. nedeľa nešiel by niekto na dáky výjazd? Chcel by som vyskúšať aká je cesta na kráľovu studňu a výjsť pokiaľ sa bude dať. Prípadne na šachtičky a smerom na donovaly pokiaľ sa bude dať.
posuvam dalej:
"Mili priatelia a priaznivci bicyklovania,
v Banskej Bystrici bol vďaka cykloiniciatíve spracovaný Generel Nemotorovej Dopravy (GND). Jeho obsah i forma je spracovaná veľmi precízne, poslúži pre mesto ako podklad pre postupné budovanie siete cyklotrás. GND je zverejnený na stránke mesta, pripomienkovať ho možno do 10.2.2012, vrátane. Dňa 24.1.2012 o 14.00 hod. v zasadačke MsÚ, č.d. 290 bude verejné prerokovanie generelu s jeho prezentáciou spracovateľom, Ing. arch. V. Letovancom.
S pozdravom,
v z. Obcianskej cykloiniciativy Banska Bystrica (OCI BB), Andrea Stulajterova, spravkyna zdruzenia
Autorom obrázkov v prílohe je p. architekt Letovanec.
PS: Prosim Vas preposlite tuto spravu svojim známym, o ktorych si myslite, ze by ich to zaujimalo. DAKUJEME VAM ZA TO:-)."
Spominana priloha bola privelka na nahratie na teto server, ale su to vlastne tie vizualizacie v tretom odkaze.
Su tam velme zaujimave navrhy, je realna moznost, ze sa nieco v BB aj vytvori, kto ma cas nech si to pozrie a prida nejaky napad.
posuvam dalej:
v Banskej Bystrici bol vďaka cykloiniciatíve spracovaný Generel Nemotorovej Dopravy (GND). Jeho obsah i forma je spracovaná veľmi precízne, poslúži pre mesto ako podklad pre postupné budovanie siete cyklotrás. GND je zverejnený na stránke mesta, pripomienkovať ho možno do 10.2.2012, vrátane. Dňa 24.1.2012 o 14.00 hod. v zasadačke MsÚ, č.d. 290 bude verejné prerokovanie generelu s jeho prezentáciou spracovateľom, Ing. arch. V. Letovancom.
S pozdravom,
v z. Obcianskej cykloiniciativy Banska Bystrica (OCI BB), Andrea Stulajterova, spravkyna zdruzenia
PS: Prosim Vas preposlite tuto spravu svojim známym, o ktorych si myslite, ze by ich to zaujimalo. DAKUJEME VAM ZA TO:-)."
Spominana priloha bola privelka na nahratie na teto server, ale su to vlastne tie vizualizacie v tretom odkaze.
Su tam velme zaujimave navrhy, je realna moznost, ze sa nieco v BB aj vytvori, kto ma cas nech si to pozrie a prida nejaky napad.
Je to velmi pekne a kvalitne navrhnuty projekt. Chcel by som prist ten buduci utorok podporit aspon svojou ucastou, ale asi nebudem moct z prace...
Budem drzat palce! A ak by bola v niecom potrebna pomocna ruka, rad pomozem.
nazdar bikeri viem že toto je tema na bikovanie nuž náhodou nenajde sa dobrý človek čo má naradie na zapožičanie na zhodenie stareho stredu čiže sťahovak kluk a tisihran na zhodenie stredu z Banskej Bystrice chcem prejsť na hollowtec 2 kluky shimano slx a na to naradie kupim kvoli dalšiemu rozoberaniu kvoli čisťeniu no na zhodenie stareho stredu sa mi naradie kupovať neche kedže ho použijem 1x ak náhodou niekto pomože potom poziavam na pifčo alebo aspon ma odomna nejaku čokoladku odpovede typu servis budem chapať
bol som včera čeknúť cestu na kralovu studnu od horného harmanca. Vyzerá to že možno by sa dalo na biku dostať až k hotelu, cesta je pomerne dobre utlačená iba vo veľkých stúpaniach sa zabára. Len neviem ako to bude zajtra keď ma snežiť. Vyšiel som pár sto metrov pod vodárňou, nakoľko sa stmievalo. Cestou dole mi najprv odmrzli ruky potom prsty na nohách. Strašná zima som musel každé 2 km si dať prestávku a trochu povyskakovať na zahriatie /a to som tolko oblečenia na sebe ešte nikdy nemal/ Pár foto:
bol som včera čeknúť cestu na kralovu studnu od horného harmanca. Vyzerá to že možno by sa dalo na biku dostať až k hotelu, cesta je pomerne dobre utlačená iba vo veľkých stúpaniach sa zabára. Len neviem ako to bude zajtra keď ma snežiť. Vyšiel som pár sto metrov pod vodárňou, nakoľko sa stmievalo. Cestou dole mi najprv odmrzli ruky potom prsty na nohách. Strašná zima som musel každé 2 km si dať prestávku a trochu povyskakovať na zahriatie /a to som tolko oblečenia na sebe ešte nikdy nemal/ Pár foto:
ludia vy ste blazni ,šak od tejto zimy aj zubatá by zdochla,na bajku v takej zime to už je zdraviu nebezpečne......inak tu pri chate som bol minulu sobotu,presne takto to tam vyzera,ale ja som nebol na bajku ale napešo....a to bolo len -7
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skoda ze som nezbadal skor, hadam nabuduce
minule som bol na sachtickach a az na pansky diel sa nedalo, myslim ze ani smer donovaly to nebude schodne
zatim
bol si teda niekde?
S pozdravom,
Oznámenie o prerokovaní :
http://uradnatabula.banskabystrica.sk/download_file_f.php?id=235809%22
Úradná tabuľa - Územný rozvoj :
http://uradnatabula.banskabystrica.sk/uzemny-rozvoj-mesta.phtml?id3=58550
článok na BB online :
http://bbonline.sk/docka-sa-banska-bystrica-bezpecnych-cyklochodnikov/
S pozdravom,
Oznámenie o prerokovaní :
http://uradnatabula.banskabystrica.sk/download_file_f.php?id=235809%22
Úradná tabuľa - Územný rozvoj :
http://uradnatabula.banskabystrica.sk/uzemny-rozvoj-mesta.phtml?id3=58550
článok na BB online :
http://bbonline.sk/docka-sa-banska-bystrica-bezpecnych-cyklochodnikov/
Je to velmi pekne a kvalitne navrhnuty projekt. Chcel by som prist ten buduci utorok podporit aspon svojou ucastou, ale asi nebudem moct z prace...
Budem drzat palce! A ak by bola v niecom potrebna pomocna ruka, rad pomozem.
nie nie...ja tu len tak strasim trosku a potom hned zmiznem
tolko urobim autom
tak predsa ti to nedalo...