nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
toto je fakt, scarponi, nibali a spol v porovnani s AC boli o triedu nizsie
vsak si pamatame etnu, grossglockner,nevegal, gardecciu, ITT v milane
No a na poslednom kilometri išli úplne rozhárane, v šestici, nestriedali pravidelne, občas niekto hodil takú kotvu, že išli v trojrade, proste z toho boleli oči. Sagan na záver zrýchlil, vyhral tímový špurt, ale dával pozor, aby ich neroztrhal. Škoda toho začiatku a záveru, mohli byť o 5, možno 10 sekúnd rýchlejší. Na Garmin však nemali.
Mimochodom - nešlo sa na kozách, ale na klasických cestných, bez hrazdičiek, akurát jazdci mali natiahnuté kombinézy. Na niektorých tímoch bolo vidieť, že je len začiatok sezóny a ešte nie sú zohraní - no ale však tých tímových časoviek nebude v sezóne veľa, takže sa až tak veľmi netrénujú a keď trénujú, tak na kozách.
5 km pred cieľom priložili pretekári pod kotol a začali sa budovať pozície. Pred cieľom to najprv vyzeralo dobre pre Garmin, potom nastúpila Omega. Cavendish bol zabudovaný na 5-6 figúre. Keď nastúpil Boonen, tak Cavendish bol zatvorený na ľavej strane cesty... Neuveriteľne však prekľučkoval na pravú stranu, nasal na za Boonena a išiel cez neho...
Sagana som prvý raz uvidel, keď cca 500 m pred cieľom ťahal š***** druhej skupiny. Vzápätí však zvesil nohy a do cieľa prišiel v balíku. Bolo tam aj dosť zelenkavých dresov... Škoda, že v rozhodujúcom okamihu neboli vpredu balíka a že sa neskôr neposkladali. A možno aj poskladali, ale nemali na to. Sky, Garmin a Rabobank vpredu išli podlahu.
http://www.youtube.com/watch?v=-AvPZm8uRxc
a kde to kukas? ak na nete dade hod aj link
si este pamatam ako som v robote kukal tour, daky live prenos zo spanielskej telky a zvuk som si hodil cez skype z domu
http://www.youtube.com/watch?v=kGqJRc_m34w&feature=related
Caputo - a nahrávam si to na harddisk (DVR od UPC). Píšem to sem preto, lebo viem, že nie veľa ľudí má ES-2 a ešte viac si myslí, že rovinaté etapy sú nuda, nuda, nuda...
Caputo - a nahrávam si to na harddisk (DVR od UPC). Píšem to sem preto, lebo viem, že nie veľa ľudí má ES-2 a ešte viac si myslí, že rovinaté etapy sú nuda, nuda, nuda...
ja mam tiez dvr od upc takze si to idem naklikat
V prvej skupine mali najsilnejšie zastúpenie Omega, Sky a Garmin - a aj točili na š***** kolotoč. Výsledok sa dostavil, 10 km pred cielom bolo v prvej skupine už len 16 pretekárov. 5 kilometrov pred cieľom zapol motorček v ráme Cancellara, roztrhal vedúcu skupinu a v háku mu uvisel len Blythe (BMC). Keď mu Cancellara po kilometrovej š***** naznačil, aby išiel dopredu, len pokrútil hlavu. Vzápätí ich ostihla trojica Boonen, Flecha a ešte niekto z Omegy. Blythe mal toho plné zuby, zvesil nohy a vedúcu štvoricu dostihla dvojica z Omegy a Projectu 1t4i (Veelers). O tempo sa starala trojica Omegy, keď to však kilometer pred cieľom nechali na Boonena, zaútočil Cancellara. Boonen však okamžite zakontroval, a pred Cancellaru za sebou vytiahol aj Veelersa...
Opäť rozhodol vietor... A bolo to rýchle, priemer 48 km/hod., kto zaváhal, mal smolu. Po včerajšom Saganovom zaváhaní dnes stratil šance na pódium Cavendish.
V dnešnom prenose bol aj pád, v druhej skupine najhoršie dopadol Barry (Sky), ktorý si poležal dosť dlho na asfalte a nakoniec nedokončil. Do pádu sa zamotal aj pretekár Kaťuše a Farnese Vini.
http://www.roadcycling.cz/index.php5?str=clanek&id=1666&zpz=1
"Testy v Německu po skončení turnaje odhalily ve 109 z 208 vzorků hráčů nález clenbuterolu. Týkalo se to 19 z 24 týmů startujících na MS.
Dostalo všech 109 sportovců 2 roky zákazu? Odpověď je ne..."
vyje_ani fotbalisti
http://www.youtube.com/user/CanalF10#p/u/0/vhCSUq_0Zik
Už si to aj napísal ja len pridávam ...vraj nuda....
" Slová o ťažkej etape potvrdzuje aj fakt, že víťaz absolvoval etapu priemerom 48,3 kilometra za hodinu. "