- Shock, water and dust resistant (IP57, MIL-STD-810F), water proof up to 1 meter and 30 minutes
- Noise cancellation with dedicated microphone
- Flashlight with dedicated key
Mačka ťa pochváli, mačka má ťamťungy rada. hehe Som práve pred nedávnom špekuloval, že nové mobile si kúpiť a nebol som ďaleko od kúpy ťamťungu. Ale ja sa nebojím chodiť po svete aj s rozbitným a neplavcom. hehe
Ale ja sa nebojím chodiť po svete aj s rozbitným a neplavcom. hehe
Tak ale Ty si hotovy Nebojsa, ved Ty stratis GPSko a ani brvou nepohnes. Ja radsej vykupem alebo obucham tohto Xplorera za 0 eur nez 500 eurovy nie-odolny "tablet".
Cenovo je tom +- rovnako, ale čo sa týka user friendly prostredia je to rozdiel. Kvalita displeja, softvéru, a celkový dizajn pôsobia na mňa oveľa lepšie.
kiri, vies ako sa hovori: "Darovanemu konovi na zuby nepozeraj." Btw. ked som mnou prezil pamätny Horal 2008 obycajny SonyEricsson K610i, tak myslim ze telefon s IP57 je luxus. Ten C3350 aj tak nie je az tak markantne lepsi.
lapalko, 1-2 razy za tyzden to zvladam bez problemov, ja nechodim na bajk kazdy den. Ale keby slo len o to, tak si vybavim druhu SIM kartu s tym istym TC, ktora bude trvalo vlozena v druhom telefone a ked pojdem na bajk, tak jednoducho zoberiem ten druhy telefon s druhou SIM. Alebo este je druhe riesenie - presmerovat hovory na inu SIM (nulovy pausal), ktora bude trvalo vlozena v tom druhom telefone. Ten totiz ma sluzit len na prijem a v pripade nudzoveho volania, takze ziadny ucet nim v podstate nevyrobim. A presmerovane hovory ma netrapia kedze realne nikdy neminiem cely balik. Takze vsetko je len otazkou priorit, riesenie sa da najst vzdy.
O druhej SIM som uz davno uvazoval, ale Pomaranc za to chce nekrestanskych 71.00 EUR, co nie som ochotny dat. Takze stale pouzivam len 1 telefon, ale ten je zhruba kazde 2 - 3roky vacsi a vacsi, takze uz je pomaly nezlucitelny s MTB (aj ked uz ma navigaciu a ine srandicky).
Mne mobil ako taky otravuje zivot. Kedze som vyfasoval aj sluzobny tak mi zivot otravuju uz dva, preto mobil s dvomi aktivnymi kartami je pre mna viac ako zazrak. Kedze sa neradim medzi mobilfilov od mobilu pozadujem kvalitne zakladne funkcie a rozne ifony a vifony ma netankuju. Na fotenie pouzivam fotoaparat, na kamerovanie kameru a na orientaciu GPSko, pretoze vsetky tieto nadstandardy v mobile stoja za dve veci
peterg, uz je to pre istotu 91,61 €. Orange cennik - strana 23.
Takze jednoznacne je rozumnejsie aktivovat si novu SIM s Pausalom Start (mesacne 0 €), tu vlozit do toho druheho telefonu a presmerovavat nan hovory ked sa ide do terenu. Prijat v terene staci aj tak len tie dolezite hovory a takych byva ako Safranu, takze aj to presmerovanie sa da prezit uplne bezbolestne.
To uz su pre mna nezname vody a neviem ako spolahlivo by to fungovalo co sa tyka smerovania a uctovania hovorov. Ja si tu SIM kludne raz za tyzden prehodim, alebo presmerujem na Pausal Start.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tmax: neverim vlastnym ociam. Plast s dezenom na tvojom biku
btw ta cena na foto neplati, cele aj s postovnym ma to stalo nejak 20e, samotny powerball len 16 daco
ked to rozhybes, tak je to riadna makacka, len pozor aby si si pri cviceni nespalil malicek na ruke
tu mas nejake cviky:
http://www.nsdpowerball.cz/powerball-cviky.php
http://www.gsmarena.com/samsung_b2100_xplorer-2747.php
- Shock, water and dust resistant (IP57, MIL-STD-810F), water proof up to 1 meter and 30 minutes
- Noise cancellation with dedicated microphone
- Flashlight with dedicated key
Tak ale Ty si hotovy Nebojsa, ved Ty stratis GPSko a ani brvou nepohnes.
http://www.samsung.com/sk/consumer/mobile-phone/mobile-phones/bar/GT-B2710IKAORS
Cenovo je tom +- rovnako, ale čo sa týka user friendly prostredia je to rozdiel. Kvalita displeja, softvéru, a celkový dizajn pôsobia na mňa oveľa lepšie.
http://www.gsmarena.com/samsung_c3350-4271.php
lapalko, 1-2 razy za tyzden to zvladam bez problemov, ja nechodim na bajk kazdy den. Ale keby slo len o to, tak si vybavim druhu SIM kartu s tym istym TC, ktora bude trvalo vlozena v druhom telefone a ked pojdem na bajk, tak jednoducho zoberiem ten druhy telefon s druhou SIM. Alebo este je druhe riesenie - presmerovat hovory na inu SIM (nulovy pausal), ktora bude trvalo vlozena v tom druhom telefone. Ten totiz ma sluzit len na prijem a v pripade nudzoveho volania, takze ziadny ucet nim v podstate nevyrobim. A presmerovane hovory ma netrapia kedze realne nikdy neminiem cely balik. Takze vsetko je len otazkou priorit, riesenie sa da najst vzdy.
Takze jednoznacne je rozumnejsie aktivovat si novu SIM s Pausalom Start (mesacne 0 €), tu vlozit do toho druheho telefonu a presmerovavat nan hovory ked sa ide do terenu. Prijat v terene staci aj tak len tie dolezite hovory a takych byva ako Safranu, takze aj to presmerovanie sa da prezit uplne bezbolestne.
Moj Samsung 271 vydrzi aj 2 tyzdne v pohotovosti na jedno nabitie. Co sa dost hodi v chlade a ked je slabsi signal.
Takze jednoznacne je rozumnejsie aktivovat si novu SIM s Pausalom Start ...
Este rozumnejsie by bolo spravit klon povednej karty ...