predam tieto fungl nove kluky znacky BRAVE- serial killaj (ISIS). dlzka 170mm, 4 srob (105mm), material cr-mo, povodna cena cez 170€ teraz za 70€, poslem aj na dobierku.
Predám 3 mesiace jazdený rám Pells Root Pro v čiernej farbe. Rám má posuvné patky, návarky na v-brzdy ale aj kotúče. Ide o veľkosť 14". Rámu nič nie je má len pár škrabančekov. Dôvod predaja je, že mám finančné problémy inak by som ho nepredával. Cena je vrátane poštovného 85€. V prípade osobného prebratia je cena -5€ čiže 80€.
Predam trenazerovy plast pre MTB zn. Tacx, rozmer 26x1.25" http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=31153, bez poskodeni, jazdeny cca 7 hodin. Ma vacsiu vydrz ako klasicke plaste, nezahrieva sa tolko, dovod predaja je kupa cestaku na ktory som dal trenazerovy cestny plast. Povodna cena 28 EUR, teraz DOHODA.
Cavte. Zhanam am/en vidlu, 1.1/8 (nie tapered), krk min 200 mm, 20 mm os, do 160 mm. Lyrik, talas, van, wotan... Max rok-dva jazdenu. Ak mi s tym viete pomoct budem rad. Kontakt PM. Dakujem
Viem ze frci GoPro ... v cene mensieho cyklozajazdu. Bol inzerat Oregona za 30€ - ale neskoro som sa zobudil. Dat 30 za to, ze aspon kusok z atmosfery bez naroku na umelecke spracovanie - to by som este vedel.
Predam(alebo vymenim za Fox 40 s doplatkom) moju Rock Shox Totem Solo air(s Mission control), model 2009 v ciernej farbe, tapered krk(dam aj prislusne hlavko). Kupena 6.6.2010. Jazdena minimalne lebo skola... Celkovo jeden skrabanec na dolnej nohe, inak ako nova, ziaden vakel, nic netecie, mega chod(upravena patrona). Cerstvo meneny olej. Dlzku krku, fotky, hocico poskytnem na poziadanie. Samozrejme moznost vyskusat a pohojdat sa na mojom konikovy Cena dohodou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kokoska TSG, jazdena 1 krat, velkost L/XL,krabica, nahradne vystelky a puzdro su samozrejmostou 15€
tlmic epicon 35€
keby nieco piste na [email protected]
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-riaditka/147846/predstavec-bontrager-race-rajdy-bontrager-cowbar.html
Na cene sa vieme aj dohodnúť
P R E D A N É !
mam tu taketo prkotinky, ak niekto ma zaujem, sa ozvite.
sedlova objimka specialized, zhodena zo stumpyho, 34,9
objimky gripov lizard skins lock-on peaty
+mam na predaj rajdy BBB lastovicky 620mm siroke /lacno/
Prípadne dohoda! Naozaj kvalita no mne nesedí
http://www.crankbrothers.com/directsets_opiumsl.php