Tento napad som dostal z bm,totiž tam už dlhši čas existuje tato tema...
Takže tu pridavajte hocijake inzeraty z bazara ktore vam pripadaju zabavne,smiešne...začnem...(Dufam že takato tema tu ešte nebola)
CHALNI PROSIMMMMMMMM JA CHCEM DURO 2006 ALEBO NIAKU VIDLICU Z HRUBIMI NOHAMI A ZVICH MINIMUM:130mm MOZEME UROBIT AJ VYMENU ZA SR SOUNTOR XCR ZDVICH 140mm A UCHIT NA V-BRAKY ALEBO STRASNE CHCEM DVOJKORUNU DARUJTE MI JU ALEBO VYMENTE MOZE BYT TROSKA PRASKUNTA TA XCR JE LEPSIA AKO BXXERA AJ BOMBERA DOKOPY JU SUPER PROSIM CHLANI PROSIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM XCRka NOVA STOJI 2500SK A JA JU VIMENIM ZA DURO POUZIVANE ALEBO SI DOPLATIM ESTE DAKUJEMMMMMMMMMM MOJE ICQ:443-733-671 A MOJE E_MAIL:[email protected] PISTE ZA OCHOTU DAKUJEM
hellboy a to vážne si predstavuješ aby človek čo chce niečo nové predať aby najskôr mapoval všetky web obchody ktoré ty poznáš? on možno pozrel také čo pozná on .. alebo proste znížil tvojich 10% z ceny za ktorú to mal on ...
prosim ťa skús úž niekedy aj rozmýšlať o tom čo píšeš... pomôže ti to napr pri písaní slohových prác (ak nie inokedy tak pri maturite)
Nie, niesom sam co mame xy skusenosti s predavajucimi, ktori inzeruju jazdene veci za cenu novych. Napr kamos zhanal ram, gt force typek pytal za 400 €, tak si kupil za 320 NOVY. Ja som zhanal vidlu, no za 3 mesiace som nemohol nic zohnat, lebo kazdy na tom chce majland trhnut a caka ze dostane ako za novu. tak by som mohol pokracovat do nekonecna. Radsej kupim NOVU vec o trocha drahsie, mam zaruku a istotu ze to aj dostanem. Nemam rad tych kseftarov z bazaru, cest vynimkam.
2 lapaloma. Jasne. Ak nieco predavam, prva vec ze hodim do googlu, aby som mal prehlad aka ja najnizsia cena, nie aku mam na blocku. Od toho sa odvija inzerovana cena
lapaloma slohovky mám vždy na jednotku a to máme najprísnejšiu učiteľku na gymply (ak nie v Bratislave)
kamov diki za podporu
lapaloma ak ti teda príde normálne kupovať veci za obchodnú cenu nech sa páči aj tak sú tu len všetci zaťažený na mňa. Keby že to napíše taký katko všetci mu dajú za pravdu.
Ešte že sme všetci iný a kupujem za tú istú cenu v obchode.
Samozrejme, ze normalny clovek nekupi cez inzerat vec bez zaruky za taku cenu, za aku sa da kupit v e-shope so zarukou. Postovne je väcsinou zanedbatelna polozka v pomere k cene vyrobku (cest vynimkam), takze to do toho neplette. V kazdom pripade mi to aj tak neprislo ako zabavny inzerat. Ale to ani ten tmaxov, v ktorom chalan predaval Al bike a spomenul rozdiel hmotnosti medzi Al a carbon verziou par gramov a tmax sa na tom siel usulat.
Je zaujímavé, že vždy keď dôjdu argumenty, tak sa začne vyťahovať gramatika a pravopis. Vtipný ten inzerát nie je, ale súhlasím s HELLBOY-om. Ak je podobná cena, tak radšej zoberiem z obchodu nové so zárukou.
toto je nová s dokladom o kúpe, zjavne chlapec sa v niečom prerátal, takže záruka nebude problém (otázka ešte je kolko z nej uplynulo).. inak bežná vec pri nákupe zo zahraničia alebo eshopov, ak si to rozmyslím alebo nesadne velkosť niečoho.. najprv skúsim hodiť rýchlo inzerát (či to niekto nechce za rovnakú cenu ako má eshop) predtým ako to pošlem naspäť a prerobím zbytočne na poštovnom..
este by som dodal, ze nikde nie je napisane, ze cena je pevna
a 10% ne10% ak niekto zhana prehadzovacku a je ochotny za nu dat XY€ zo zahranicia a niekto mu ju vie dat za rovnake peniaze a NOVU s dokladom a zarukou za podstatne kratsiu dobu tak si myslim, ze to nie je az taka blbost
Skusme sa vratit k podstate temy, cize sem prestante davat obycajne priemerne inzeraty, ktore vobec nie su vtipne. Potom tu nebudu zbytocne diskusie na 2 strany...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prosim ťa skús úž niekedy aj rozmýšlať o tom čo píšeš... pomôže ti to napr pri písaní slohových prác (ak nie inokedy tak pri maturite)
2 lapaloma. Jasne. Ak nieco predavam, prva vec ze hodim do googlu, aby som mal prehlad aka ja najnizsia cena, nie aku mam na blocku. Od toho sa odvija inzerovana cena
kamov diki za podporu
lapaloma ak ti teda príde normálne kupovať veci za obchodnú cenu nech sa páči aj tak sú tu len všetci zaťažený na mňa. Keby že to napíše taký katko všetci mu dajú za pravdu.
Ešte že sme všetci iný a kupujem za tú istú cenu v obchode.
Pocuj, za co mas jednotku v tych slohovych pracach ? Za taketo a podobne gramaticke chyby ?
- mimochodom, sam si za to mozes ako vyzeras tu na fore
Kubiczech, matvej11, capis, mr.antik, ClAyD, Weremos, logoman, kamov, atď
Kubiczech, matvej11, capis, mr.antik, ClAyD, Weremos, logoman, kamov, atď
HELLBOY22 napísal:
aj tak sú tu len všetci zaťažený na mňa
a 10% ne10% ak niekto zhana prehadzovacku a je ochotny za nu dat XY€ zo zahranicia a niekto mu ju vie dat za rovnake peniaze a NOVU s dokladom a zarukou za podstatne kratsiu dobu tak si myslim, ze to nie je az taka blbost