Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
Dôvod:
Myslim, ze relevancia prispevku je uzko spata s faktorom casu, preto mna osobne datum prispevku velmi zaujima. Podmienky na horach a tratiach sa v case niekedy rychlo menia, dobre je vediet hned na zaciatku citania o aku "cerstvu" spravu ide. Ja osobne sa v pripade dlhsich prispevkov (najma ak su tam fotky) vzdy presuniem na koniec, co ma trosku zdrziava.
je tam jedna vychytávka, čo pred tým nebola.
dam si zobrazit aktivne témy to je voľba naľavo hore keď si na obsahu fóra
tam je najčerstvejšia téma navrchu a v úplne pravom stĺpci, je dátum a čas posledného prispevku.
ked kliknes na meno prispievatela v tomto stlpci, zobrazí sa Ti posledný príspevok danej témy a môžeš rolovať dohora
tiež som bol zvyknutý na dátum hore, ale našiel som si takýto spôsob.
J.
vidíte aký to má pekný štýl.
Nemohol by mať taký aj MTBiker.sk
@marecej: marecej, ked sa ti nepaci, ale nieco konkretne navrhni. Si tu pomaly najaktivnejsi, tak mas urcite vela dobrych napadov na zlepsenia, tak sem s nimi. Tymto poznamkami nikomu nepomozes.
All: modre odkazy boli lepsie?