premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
tak po upgrejde vidlice( SR Suntour Axon 2011) kľúk ( SH SLX hollowtech2) pedálov (SH SPD M520) a brzd ( Tektro auriga comp vpredu 180 sh xt kotúč vzadu 180 tektro kotúč a goldfren platničky) som to bol dnes otestovať kedže SPD systém som použil 1x v živote hádajte ako to dopadlo inač tie brzdy brzdia geniálne nečakal som taký brzdný účinok hovorte čo chcete ale ked v tektrách vymenite platničky nebodaj kvalitnejší kotúč aspoň dopredu brzdia perfektne
určite sme sa stretli už len si na seba nepamätáme no tak cez výkend ak by bolo počasie tak by sme mohli dakde vybehnúť ale len dačo lahké lebo jazdím zatial na pevnej vidle :/
jasne kludne mozme cez vikend berem aj priatelku a bude prvy krat v tejto sezone na biku cize tempo bude veeeelmi pohodove
inak ja mozem aj cez tyzden zajtra by som mal normalne skoncit v robote cize o dakej 16-tej by sa mohlo nieco zriesit ak sa ti chce len tak na daku hodinku sa povozit
no ja som ešte študent..(a momentálne som trošku prechladnutý po výkende ) a zajtra ešte musím ísť do meridy.. pokúpiť daké maličkosti ale v piatok a cez výkend určite už idem
no ale v lesoch su pekne sracky, kedze tam chces zobrat aj mladu... vlastne aj po cestach su slane sracky, pardon kupele a to co som zazil v miestach kde stekala "bio" voda z poli ani nekomentujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dufam že sa počasie zlepší a dáme dáky výjazd
a zdravim ta lukas vidim ta tu prvy krat alebo si sem uz niekedy pisal?
a zdravim ta lukas vidim ta tu prvy krat alebo si sem uz niekedy pisal?
Aj ja zdravím, áno píšem prvý krát.. No ja som z Lipovca.. a ty si s ktorej časti ?
inak ja mozem aj cez tyzden zajtra by som mal normalne skoncit v robote cize o dakej 16-tej by sa mohlo nieco zriesit ak sa ti chce len tak na daku hodinku sa povozit