Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
(IE8, Firefox 10.0.2)
Inak na mobile sa mi to zvyraznenie neprecitanych tem tou novou visackou celkom pozdava.
v MT verzii by mohli stacit len udaje Založený, Počet príspevkou a Bydlisko. popripade žiadne ked niekto bude zvedavy klikne si na profil.
neviem ako to ukazuje na vacsich disp. a inom operacnom systeme.
aha ty to mas fajne. tak to je u mna chyba. ja to mam ako v PC verzii na lavo profil a napravo texty a obrazky. len ta lava strana je uplne zuzena takze taxt sa pretahuje nadol. a mam v tom texte vsetko ako v PC verzii.
takze moje riesenie je len zahodit MT
edit: sorry nic som nepovedal mam to tak isto len ja pouzivam MT na sirku lebo mam mensi displ. ked som to dal na vysku mam to rovnako ako ty.
EDIT: Inak cervo jeden postreh - v mobilnej verzii sa mne ako autorovi nezobrazuje pri mojom prispevku ikona na poslanie sukromnej spravy, v nemobilnej verzii sa zobrazuje aj pri mojich prispevkoch. Predpokladam, ze by sa nemala zobrazovat ani v nemobilnej verzii, kedze sam sebe autor bezne SS asi neposiela, nie?
V tychto to funguje bez problemov:
Chrome 17.0.963.nieco
Mozilla 10.0.2
IE 8.0.6001.nieco
Android 2.3.3
AdBlock Plus bol na vine. (Firefox 10.0.2)
Pred upravou MTBikera to fungovalo.
Edit: OK. Po uprave filtrov vsetko funguje aj pri zapnutom Ad Block Plus a sracky sa nezobrazuju. Dakujem za pomoc.
To all: Ad ten dizajn - mate vsetci problem s ikonami a som jediny, ktoremu sa to zda v pohode, alebo mate problem len s farbou? Lebo farba sa nepozdava ani mne, ale tie ikony uz pouzivam uplne intuitivne.
ale tá hovnová farba je fakt peklo..