Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
mam android predvoleny prehliadac..
mam android predvoleny prehliadac..
Potvrdzujem pre Android default browser. A netyka sa len klasickej mobilnej, ale aj tablet verzie. Nastastie ankiet je tu ako safranu, inak by to bolo peklo.
predsalen jeden problém .. je váčšia šírka stĺpca
..mne to tiez chyba.. alebo je to vyriesene inak a nevidim to?
Ak to tam neni ,tak by to mozno bolo dobre oznacit aspon stitkom s inou farbou
nové, vaše sú jasné a užitočné, ale to všetky mi uniká.. čo takto tam dať radšej neprečítané - search.php?search_id=unreadposts
a tieto funkcie by som uvítal aj na mobilnej verzií (kludne aj rozbalovacie menu, miesto na ikonku by sa našlo).. ja napr na mobile aj na PC mám MTBikera záložku nastavenú rovno na active topics
Aj keď ak by to bolo pod, tak by sa predišlo tomuto:
Prípadne nech to tam nie je radšej vôbec.
to neviem či je šťastné riešenie.. jednak keď príde niekto nový dostane sa na koniec diskusie a hlavne niektoré živé témy kludne naberú 2-3 strany aj za hodinku takže hodenie na poslednú stranu stráca zmysel..
Keď nie si prihlásený, tak ťa hodí na prvú stranu. Nerieš tu prihlásených userov.