jednoho casu som mal dve auta bez klimatizacie a jedno bolo biele druhe cierne. tam mi ta teplota na slnku nepripadala rovnaka manzelka brala cez leto vzdy biele
ak má mnavak aj gary pravdu tak logicky rozhoduje zrýchlenie ... a potm je otázka .. čierna sa zohreje rýchlejšie ... aj ochladne rýchlejšie alebo to už nie?
ak má mnavak aj gary pravdu tak logicky rozhoduje zrýchlenie ... a potm je otázka .. čierna sa zohreje rýchlejšie ... aj ochladne rýchlejšie alebo to už nie?
cierna sa zohreje na slnku rychlejsie, chladnu +- rovnako
Túto dilemu sme už riešili keď som kúpil čierny CASTELLI Cervélo dres a dopadlo to podobne-
-ako tu viacerí píšete ohreje sa rýchlejšie ako ten biely ale keď je viac ako 30°C tak je to jedno - teplo je v oboch
Už som písal, je to môj názor k tomu, že ja by som si čiernu nekúpil
...a aby som nebol celkom OT tak som sa dnes zahral na poštára a doniesol som si toto:
Tieto CrossRide som jazdil vyše dvoch rokov len v UB verzii (V-BRAKE) a bez najmenších problémov - takže nebolo čo riešiť (aj keď je pravda že Fulcrum Red Metal 5 boli tiež v širšom výbere a ešte som sa rozhodoval aj nad bazárovkami Cross Max 2009)
no ja som tiež rozmýšľal nad nimi(okrem iného) dnes som sa bavil s jedným cykloservisákom ak chcem dosť jazdiť nech len riešim kolesá so štandardným 32,36 výpletom že potm je s tým problém atypické kolesá servisovať neviem čo je na tom pravdy ale dačo bude nakoniec som od kúpi kolies upustil uvidím čo vydržia tieto a radšej si ich dám častejšie centrovať a došporit a kúpiť niečo lepšieho
DHL dorucila ocelovy ramik Ragley blue pig x, foto pridam ked prehadzem na bike komponenty z prasknutej Kony .) supnem to rovno do galerie bikov, nebudem to tu hustit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V idealnom pripade. Pri prilbe ktora sa neustale chladi prudom vzduchu to tak nemusi byt.
cierna sa zohreje na slnku rychlejsie, chladnu +- rovnako
-ako tu viacerí píšete ohreje sa rýchlejšie ako ten biely ale keď je viac ako 30°C tak je to jedno - teplo je v oboch
Už som písal, je to môj názor k tomu, že ja by som si čiernu nekúpil
...a aby som nebol celkom OT tak som sa dnes zahral na poštára a doniesol som si toto:
samozrejme od Matta
Ten Technics má už 15rokov - ale doniesla ho poštárka
daj foto aj z vnutra ako je to tam riešene