Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
Inak ako tak pozeram, tak cervo ma nick zobrazeny tou jeho oblubenou hnedou, takze teraz by mohli byt spokojni vsetci (kazdy si tu najde tu svoju farbu).
Toto nie je dobré riešenie... V robote sa zásadne neprihlasujem, občas, napríklad pri káve po obede si niečo pozriem. Ak by som sa prihlasoval, tak to by som už asi nič neurobil... A už pár dní s tým bojujem - vždy ma to hodí na prvú stranu témy, vždy si pozriem prvé príspevky, myslím si, že nič nové, už to poznám a potom si spomeniem, že musím kliknúť na poslednú stranu. To nie je dobré riešenie, lepšie by to bolo vrátiť do pôvodného stavu. Snáď nám tu nebude diktovať 1%!
JoKo, vazne? Aky je tam rozdiel? 5 sekund?
Ak myslíš na prihlásenie, tak to by bola v prdeli najmenej hodina. Práve preto sa neprihlasujem cez pracovnú dobu - na niečo by som určite zareagoval, o 10 minút by som sa pozrel, či nebola reakcia... A ak by som zareagoval na dve témy (tri -štyri)... To čo by som mal urobiť dnes, by som urobil zajtra, ale zajtra by sa to opakovalo... Proste som si už dávno povedal, že cez pracovnú dobu sa do žiadneho fóra neprihlásim a dodržiavam to.
a dalo by sa tlačítko "ODPOVEDAŤ V TÉME" v uzamknutej téme zmeniť napr na "UZAMKNUTÉ"
btw keď už je Ježíško s pásikom mohol by si ten vek upraviť a ísť príkladom..