zdravím vospolok, chcem sa spýtať, či sa tu na fóre nájde človek, ktorý má rád prírodu a turistiku a chodí niekam rád. Ak áno, pýtam sa, či sa aj vo vašej lokalite nachádzajú stopy po slovenskej zgerbe, ktorá nevie kam patria odpadky, a je im jedno, kde ich vysypú a čo sa tam s nimi bude diať. dnes som bol na biku 30km a každých päťsto metrov bol vyhodený pri ceste, alebo v prírode komunálny odpad, nárazníky a súčiastky z áut. chcem vedieť, či sú slováci blbí iba v našej lokalite, alebo na celom Slovensku. ďakujem všetkým, ktorí sa zapoja do diskusie, prikladám aj foto, ale to nieje zďaleka všetko čo som videl. keby som mal fotiť všetko, tak to dnes nestihnem.
no ked uz ste tu taky horlivy, tak vam polozim jednu zakernu otazku...
predstavte si situaciu ze mate daleko do civilizacie a v tom vas chyti velka potreba....
situaciu uz neako vyriesite ale co s pouzitym servitkom kedze lopuchove listy poruke nie su...
pouzi sisku
alebo vetvičku z ihličnatého stromu ako vo filme, ktorého názov si teraz neviem spomenúť
tuším S tebou ma baví svet
...v prirode hniju okrem bananovych supiek aj ine veci-je to prirodzeny proces...
a tu to začína veď len to, potom len tamto a už to ide..
...pretoze priroda si s tym bez problemu poradi
poradí si aj stým skôr menovaným, ide len o to ako to vyzerá kým si stým poradí
ja osobne u seba počas výjazdu skladujem úplne všetky druhy odpadkov
Gafis, máš recht, každý nech si svoje sračky berie domov, už mi je z tých zasvinených chodníkov na grcanie. Všetko čo si do hory donesieš, dá sa aj odviesť. To hovno je výnimka. A basta.
Gafis, máš recht, každý nech si svoje sračky berie domov, už mi je z tých zasvinených chodníkov na grcanie. Všetko čo si do hory donesieš, dá sa aj odviesť. To hovno je výnimka. A basta.
preto si so sebou nic neberiem iba cistu vodu a to bohate staci....
niesom taka fajnovka co musi kazdych 5 kilometroch vyzierat
mno akurat ma vcera prekvapilo krasne narvate modre vrece uprostred modreho chodnika z alpinky do cermela ... ktory kkt to moze odnest do stredu lesa a nechat to tam... nechapem, bil by som ...
mno akurat ma vcera prekvapilo krasne narvate modre vrece uprostred modreho chodnika z alpinky do cermela ... ktory kkt to moze odnest do stredu lesa a nechat to tam... nechapem, bil by som ...
hej to som videl aj ja. ale vzdy lepsie ze je to tam a vo vreci, akokeby to malo byt len tak tam rozsypane. ale myslim ze ak to tam bude nadalej, tak to niekto naschval rozsype...ale sa tu rozculujeme nad tym, ale kto z nas to odnesie? asi nik
hej to som videl aj ja. ale vzdy lepsie ze je to tam a vo vreci, akokeby to malo byt len tak tam rozsypane. ale myslim ze ak to tam bude nadalej, tak to niekto naschval rozsype...ale sa tu rozculujeme nad tym, ale kto z nas to odnesie? asi nik
ak to tam bude, ked pojdem zas okolo (dufam ze pondelok rano nebude prsat) tak to vezmem ... neze mi to niekto cmajzne
to schrapnel: no asi ta nepotesim, v pondelok asi bude prsat, hlasia prehanky a dazde same, najmenej do piatku, co som videl...
ale ten bordel mozes ist zobrat ajked bude prsat
[quote=""] dnes som bol na biku 30km a každých päťsto metrov bol vyhodený pri ceste, alebo v prírode komunálny odpad, nárazníky a súčiastky z áut.
hovoris, ze suciastky z aut? zhanam tesnenie pod hlavu na "kilecko"
ale nie, je to v ludoch a je to chore a je to vsade, kazdy den chodim bicyklom okolo smetiska do roboty, asi by sa mali zaviest stredoveke tresty
...proti takým ľudom treba zakročiť rázne ! Nútené práce nič nevyriešia nech sa poriadne poučia... No dal by som monitorovať lesníkmi(polovníkmi) lesy resp. časté turisticky navštevované loaklity !!!! resp. rizikové miesta kde už boli sú skládky odpadov !!!!
Lebo som si istý že veľké percento ľudí ktorý to tam sipú, dovážajú, zvážajú atď len chcú ušetriť na odpade !
Ešte netreba zabúdať že podstatné % tohto bordelu pochádza zo stavebnej činnosti. Neverili by ste koľko prachov získa súkromník ak vezme prachy za odvoz na skládku a pritom to vyvezie niekde do hory. Pravdepodobne to našich štátnych úradníkov nenapadlo, ale ak by sa zaviedol systém vyberania elektornického mýta na satelitnej technológii tak by ho bolo možné použiť aj na sledovanie áut ktoré vstúpia do zakázanej zóny(lesy).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predstavte si situaciu ze mate daleko do civilizacie a v tom vas chyti velka potreba....
situaciu uz neako vyriesite ale co s pouzitym servitkom kedze lopuchove listy poruke nie su...
pouzi sisku
alebo vetvičku z ihličnatého stromu ako vo filme, ktorého názov si teraz neviem spomenúť
tuším S tebou ma baví svet
a tu to začína
poradí si aj stým skôr menovaným, ide len o to ako to vyzerá kým si stým poradí
ja osobne u seba počas výjazdu skladujem úplne všetky druhy odpadkov
preto si so sebou nic neberiem iba cistu vodu a to bohate staci....
niesom taka fajnovka co musi kazdych 5 kilometroch vyzierat
miesto: Gretľa
(je to v jame)
ak to tam bude, ked pojdem zas okolo (dufam ze pondelok rano nebude prsat) tak to vezmem
ale ten bordel mozes ist zobrat ajked bude prsat
hovoris, ze suciastky z aut? zhanam tesnenie pod hlavu na "kilecko"
ale nie, je to v ludoch a je to chore a je to vsade, kazdy den chodim bicyklom okolo smetiska do roboty, asi by sa mali zaviest stredoveke tresty
resp. ja by som zaviedal veľmi mastné pokuty ktoré by boli riešené okamžite - zabavenie majetku dotičného !
resp. ja by som zaviedal veľmi mastné pokuty ktoré by boli riešené okamžite - zabavenie majetku dotičného !
a ako by si niekomu dokazal ze tam to vreco dal on?
a ako by si niekomu dokazal ze tam to vreco dal on?
Otlacky prstov
no to som zrovna nemyslel, skor ma napadol deres pripadne nutene prace
Lebo som si istý že veľké percento ľudí ktorý to tam sipú, dovážajú, zvážajú atď len chcú ušetriť na odpade !
tak tak...