nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
vsak Taliani su narod cely pofiderny
pekny clanok, Sagan zase mota hlavu Cechom
dnes Peťo 3-tí flek, bolo to také chaosné, ale tak Boasson Hagen bol zjavne silnejší...
Alejandro Valverde Belmonte (born April 25, 1980 in Las Lumbreras, Murcia) is a Spanish road racing cyclist for UCI ProTour team Movistar Team.
ta posledna veta patrila este ku Liqui
poznamka k aleximu bola ze ten sa na P-N nesetril....
asi sme sa zle pochopili...nevadi
edit:// milujem ako cechurikovia sklonuju meno Peter Peterovi
edit:/// ospravedlnujem sa Bassimu: mal pad v 2hej etape a je zraneny
citacia z cycling-info: Veľmi rýchle tempo zvláštnej etapy nahnevalo pred dvoma dňami padnutého a chorého Ivana Bassa, ktorý počas etapy zosadol z bicykla a šiel domov.
pekny clanok, Sagan zase mota hlavu Cechom
mne sa ten clanok velmi nepacil ...dost tam mudruju a je citit ze nam takeho pretekara zavidia ,nasli par chybiciek ktore videly z doprovodneho auta niekde na konci kolony a hnet mudruju a vynasaju do neba Romana K.
ale myslim ze peto im dava teraz znova peknu odpoved na ie ich mudrosti
Som nesmierne rad ze mame takych skvelych jazdcov ako su Saganovci Velitsovci a spol
Ten článok je podľa mňa úplne objektívny. Akurát asi neviete, že Libor Matějka bol vo svojich najlepších časoch Pán Cyklista a ešte že narozdiel od mnohých, vie svoje myšlienky položiť zmysluplne na papier. Okrem toho, všetci sme si mohli pozrieť záverečné kilometre Strada Bianche buď priamo na monitore PC alebo večer zo záznamu na Eurosporte 2, Libor Matějka videl preteky zo sprievodného auta.
Takže celkom určite si môže dovoliť napísať svoj názor na Petra Sagana, na spôsob jeho jazdenia na týchto pretekoch a jeho názor bude objektívny a bude sa blížiť skutočnosti.
http://www.steephill.tv/2012/tirreno-adriatico/photos/stage-03/
Som nesmierne rad ze mame takych skvelych jazdcov ako su Saganovci Velitsovci a spol
TEN ZAVER SOM KUKAL S OTVORENOU HUBOU...uff