včera poobede som bol len tak skúsiť cestu z Tepličky do Zástrania, dole na slnku pohoda, neskôr trošku ľad a od polky 30 centi snehu a žiadna stopa...takže zatiaľ nič ale aspoň som si ponaťahoval lýtka pri tlačení..
Tak to nám ostávajú len hlavné ťahy Ja uvažujem kam sa ísť previezť v sobotu. Chcel som dať Lutiše alebo Turzovku, lenže hlásia dosť teplo a budú sa topiť tie snehové mantinely takže tam bude asi dosť vody.
Včera som tiež išiel, ale opačne ako katko. Zo Zástrania do Tepličky, lebo viem, že sa to vyšlapať zatiaľ nedá, ale už sa to miestami roztápa. Aj som stretol nejakého bikera, čo hore tlačil na celopéru a bez prilby, nebol si to Ty katko?
Dnes iba tak light z Bánovej cez Brezany do Lietavy a cez ZA domov. Zajtra by som tiež išiel niekde, nechystá sa niekto niekam?
ja dnes poobede z prace ZA - a kedze v Raj. Tepliciach sa na mna zavesil nejaky biker ,dali sme rec a namiesto doma v Konskej..., sme sa otacali az pri kuneradskom zamku...
na konci kuneradu sme prekrocili "polarny kruh"- dost vody naceste miestami ladove okraje
,tak som hned z prveho "vyjazdu " po asfalte dosiel jak prasiatko...a tusim "moje prdel pozna co je to stredovek" ...tak v nedelu ak to pojde zas niekam vyrazim
Na PB - Rajec sa chystáme v nedeľu. Šiel som to aj minulú sobotu. Je to pekný okruh, ktorý sa oplatí jazdiť aj častejšie takto z jari. Ja si dám niečo na pohodku po rovine, asi PU a späť.
ice a o kolkej asi vyrazate zo ZA? respektive aku asi priemerku sa chystate robit? ci budem stihat na mojej hupacke s vami.Mozno by som sa pridal ,ak to neprezeniem na zajtrajsom "pohodovom jozefovskom preteku" na chate fatranka pod jedlovinou
Štart o 11:00 od Lidla na Solinkách. Tempo úplne pohodové, nakoľko pre viacerých to bude prvý jarný výjazd. A zrejme podaktorí to budú točiť v Rajci späť do ZA
hmm takze najskor sa ide na rajec ,tak to by som sa pripojil pri tepliciach priblizne 11:30 a pri povazskej by som to otocil naspet, este k rodicom do rajca pozriet ...
vdaka za info
iceman skoro po mne opakuješ. Zajtra chcem ísť ten okruh naopak. Škoda, že jazdiť po hlavnej do Vrútok sa "nedá" od kedy sú tam tie hlúpe deliace somariny... Tá cesta sa mi najviac páči, nie len po roztopení snehov na hl. cestách. Snáď keď postavia v budúcom storočí naše slávne najdrahšie diaľnice, tak už to bude kľudná cestička Len kto sa toho dožije?
Ja si dám niečo na pohodku po rovine, asi PU a späť.
No tak sa mi moje plány nepodarilo dodržať, v PU som sa rozhodol, že ešte kúsok potiahnem a točil som nakoniec v IL. Na spiatočnej ceste v PB som sa cítil fajn, tak som si dal ešte Rajec a nakoniec v ZA som to ešte otočil na VD a dal som ešte Varín. Nakoniec pekných 163 km, čas 05:36:00 a priemerka 29,1. Nohy sa točili prekvapujúco ľahko, ale zápästia som miestami už skoro ani necítil
ja som si dal solinky-turie-poluvsie-stranske-konska-kamenna poruba-durcina tam otocka smer zbynov, pozriet ako sa maju vcielky, a spat
skusil som veru aj kopec medzi turim a poluvsim, z bicykla traktor po par metroch, tak som to cistil v potoku, ale az vacsia rychlost po asfalte to ocistila, moj chrbat vyzeral vynikajuco
kurna ice to si mohol este na fatranku vybehnut ,ked si uz bol v tom varine, boli tam poobede dvaja bikeri jeden ht RB , a druhy na cannone fulle -bez lefty...
inak zajtra to vyzera nadejne...,moc som to neprehnal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes iba tak light z Bánovej cez Brezany do Lietavy a cez ZA domov. Zajtra by som tiež išiel niekde, nechystá sa niekto niekam?
na konci kuneradu sme prekrocili "polarny kruh"- dost vody naceste miestami ladove okraje
,tak som hned z prveho "vyjazdu " po asfalte dosiel jak prasiatko...a tusim "moje prdel pozna co je to stredovek" ...tak v nedelu ak to pojde zas niekam vyrazim
Na PB - Rajec sa chystáme v nedeľu. Šiel som to aj minulú sobotu. Je to pekný okruh, ktorý sa oplatí jazdiť aj častejšie takto z jari. Ja si dám niečo na pohodku po rovine, asi PU a späť.
vdaka za info
No tak sa mi moje plány nepodarilo dodržať, v PU som sa rozhodol, že ešte kúsok potiahnem a točil som nakoniec v IL. Na spiatočnej ceste v PB som sa cítil fajn, tak som si dal ešte Rajec a nakoniec v ZA som to ešte otočil na VD a dal som ešte Varín. Nakoniec pekných 163 km, čas 05:36:00 a priemerka 29,1. Nohy sa točili prekvapujúco ľahko, ale zápästia som miestami už skoro ani necítil
skusil som veru aj kopec medzi turim a poluvsim, z bicykla traktor po par metroch, tak som to cistil v potoku, ale az vacsia rychlost po asfalte to ocistila, moj chrbat vyzeral vynikajuco
inak zajtra to vyzera nadejne...,moc som to neprehnal