triki: ak som to dobre pochopil tak MČ chce parkovisko vybudovať "pod skalou", tj v smere od Devína po pravej strane (hore "na skale" je vodáreň) je tam voľná plocha.
Dnes som si bol opäť prezrieť rakúsku stranu. Po otvorení mosta tieto lokality bohužial stratia svoje doterajšie čaro (kľud, čistotu,...), takže to musím ešte využiť.
na lodnú dopravu by museli upraviť komplet celé koryto a to je ťažko predstaviteľné.Jasné ak za lodnú dopravu neberieme kajak,kanoe,nafukovací čln...atd.
A prečo nie? Dcéra so zaťom to už majú naplánované - odvezú sa do DNV, vozík za bicykel, deti do vozíka, šup-špu do Schlosshovu, vnučky sa tam vyblaznia, naspäť do vozíka a do DNV...
Vieš, koľko ľudí to takto plánuje? Vieš koľko ľudí sa odvezie pod most Apollo alebo Prístavný most, tam zaparkujú a odtiaľ sa idú previezť na hrádzu? Veľa ľudí sa bojí jazdiť po bratislavských cestách a toto je pre nich ideálne riešenie.
lebo čím viac áut okolo toho mosta a všeobecne tej "hrádze" tým výšie riziko keď tam ja pôjdem s vozíkom
btw ak bude parkovisko ako napisal wukie tak okej .. ale ak ho vybetónujú tam kde sa teraz kompletuje most ...
Parkovisko bude presne tam ako pisal vukie, videl som projektovu dokumentaciu. Pod mostom, ani pri moste nemoze byt nic, lebo je to prirodna rezervacia "Aluvium rieky Morava". Takze pod mostom bude akurat muzeum zeleznej opony s bunkrom...
Co sa tyka tej zrekonstruovanej casti mosta na rakuskej strane, tak to je akoze zachovana cast historickeho mosta, v skutocnosti masa betonu oblozena kamenmi... Takze tato cast je len spomienkou na historicky most... Ani v minulosti nebol most cely kamenny, ale ponad vodu bola drevena konstrukcia...
Co sa tyka otazky lodnej dopravy, tak Cyklomost musel byt projektovany na vysku tak, aby sa tam v buducnosti zmestila i lodna doprava. V uzemnom plane sa pocita s plavbou na rieke Morava, dokonca i megalomanske prekladisko pri Malackach je naplanovane... i s prekladkou rieky Morava... Realnost tohto projektu je tak 50 percent... Ale urcite sa pocita s plavbou po rieke Morave na malych vyletnych lodiach a sportova plavba...
na dunaji mi uz snuru z navijaku lodna skrutka namotala. fajn takze rybarsky adrenalin bude asi aj na morave snad niekoho pri nahadzovani olovom nezranim
nie je problém,že je to len replika pôvodného mosta,kľudne to tak mohli spraviť aj na našej strane a tá zdvihnutá konštrukcia mohla ísť len ponad Moravu.
triki:
Mohlo to byt aj tak, ale rozdiel medzi slovenskou a rakuskou stranou byvaleho mosta je ten, ze u nas sa povodna cast mosta nezachovala, okrem jedneho polorozbiteho obluku ( ktory inak chceme zrekonstruovat po dostavbe mosta ). Na nasej strane ani nebolo vela tych oblukov, takze ani nie je co rekonstruovat. A zniceny dreveny most v plnej miere nahradi tento ocelovy...
Pozrel som si plán toho parkoviska, pre úplnosť bude to tu http://g.co/maps/k3cf5
Má máť 16 miest + 2 pre telesne postihnutých + 1 pre autobus.
Spomína sa tam aj fontánka na pitie, turistický prístrešok, lavička a dva stojany na bicykle.
Teraz trochu negativizmu:
Zaujímal by ma váš názor na to aké budú podľa vás negatívne dopady otvorenia cyklomosta na okolie, keďže všade sa len píše aké je to super, po 70 rokoch opäť spojenie zo západom, európska spolupráca a podobné drísty.
Podľa mňa: po chvíľke bude popísaný od debilov, ošťatý a osratý od psov a ich majiteľov, keďže je vysoko pravdepodobné, že terajšie venčenie okolo Moravy sa presunie do Rakúska.
Takisto bude na tých pekných poľných cestách v tesnej blízkosti plno papierikov, plastových fliaš a hlavne psích exkrementov.
Písal som to aj v minulosti, mala tam byť kompa, tak by sa aspoň tieto negatíva trochu zredukovali. Ale keď má kto prispievať do eurofondov, tak treba predsa oplieskať viac ako 100miliónov na takúto zbytočnú železnú opachu.
triki: súhlasím, pri tej vizualizácii som si to neuvedomil, až teraz v reále. Mohol to byť pekný most zasadený do okolitého prostredia s vynovenými oblúkmi a nad riekou s časťou konštrukcie.
Teraz mi to bohužiaľ pripadá ako poriadna opacha...
nechcem sa dotknut psickarov a turistov ale npr. na BK co je taka najviac zaludnena oblast bikermi nie je zadrbkana pohodenym odpadom takze nasa komunita si myslim ze je v tomto pohlade o.k.
kedze sme narod tupcov a okolie sa bude s najvacsou pravdepodobnostou naozaj znecistovat ako pisete ja by som problem nemal keby sa ten prechod cez most aj casom spoplatnil a z vyzbieraneho by sa cistilo okolie.
ohladom psov, stačí umiestniť koše a hovienok bude po zemi určite menej než keď tam nebude vôbec nič.. keď je nablízku kôš tak zbiera aj dosť velká časť nezberačov (ktorým sa nechce plný sáčok nosiť so sebou kilometer-dva)
Venčenie psov smerom do rajchu asi nebude také akútne kedže tam keby sa pes vysral hocikde tak oni s tým spravia hneď krátky proces.
Výhodou devínskej je to,že to nikdy nebude ako na hrádzi keďže tu žije málo ľudí devínska je v podstate už mimo mesta.Nemyslím si,že sem bude chodiť až toľko ľudí,ale bordel sa dá očakávať asi ako všade.
Mne sa všeobecne ten most vôbec nepáči,táto konštrukcia sem vôbec nepatrí.
no ked porovnam pocet psickarov na hradzi a v devinskej tak jednoznacne vitazi devinska. ludi tam mozno je menej ale kym prekluckujes pomedzi splasene detvaky a psy ktore su krizom krazom s voditkami cez chodnik tak to uz radsej idem po normalnej ceste
triki nerob si také ilúzie, rakušáci niesú o moc poriadnejší psíčkari.. viedeň je tiež celkom služne obsratá..
ale to je to isté ako s bajkermi, tiež je celkom slučný počet hovád medzi nami..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som si bol opäť prezrieť rakúsku stranu. Po otvorení mosta tieto lokality bohužial stratia svoje doterajšie čaro (kľud, čistotu,...), takže to musím ešte využiť.
Vieš, koľko ľudí to takto plánuje? Vieš koľko ľudí sa odvezie pod most Apollo alebo Prístavný most, tam zaparkujú a odtiaľ sa idú previezť na hrádzu? Veľa ľudí sa bojí jazdiť po bratislavských cestách a toto je pre nich ideálne riešenie.
btw ak bude parkovisko ako napisal wukie tak okej .. ale ak ho vybetónujú tam kde sa teraz kompletuje most ...
Co sa tyka tej zrekonstruovanej casti mosta na rakuskej strane, tak to je akoze zachovana cast historickeho mosta, v skutocnosti masa betonu oblozena kamenmi... Takze tato cast je len spomienkou na historicky most... Ani v minulosti nebol most cely kamenny, ale ponad vodu bola drevena konstrukcia...
Co sa tyka otazky lodnej dopravy, tak Cyklomost musel byt projektovany na vysku tak, aby sa tam v buducnosti zmestila i lodna doprava. V uzemnom plane sa pocita s plavbou na rieke Morava, dokonca i megalomanske prekladisko pri Malackach je naplanovane... i s prekladkou rieky Morava... Realnost tohto projektu je tak 50 percent...
Mohlo to byt aj tak, ale rozdiel medzi slovenskou a rakuskou stranou byvaleho mosta je ten, ze u nas sa povodna cast mosta nezachovala, okrem jedneho polorozbiteho obluku ( ktory inak chceme zrekonstruovat po dostavbe mosta ). Na nasej strane ani nebolo vela tych oblukov, takze ani nie je co rekonstruovat. A zniceny dreveny most v plnej miere nahradi tento ocelovy...
Má máť 16 miest + 2 pre telesne postihnutých + 1 pre autobus.
Spomína sa tam aj fontánka na pitie, turistický prístrešok, lavička a dva stojany na bicykle.
Teraz trochu negativizmu:
Zaujímal by ma váš názor na to aké budú podľa vás negatívne dopady otvorenia cyklomosta na okolie, keďže všade sa len píše aké je to super, po 70 rokoch opäť spojenie zo západom, európska spolupráca a podobné drísty.
Podľa mňa: po chvíľke bude popísaný od debilov, ošťatý a osratý od psov a ich majiteľov, keďže je vysoko pravdepodobné, že terajšie venčenie okolo Moravy sa presunie do Rakúska.
Takisto bude na tých pekných poľných cestách v tesnej blízkosti plno papierikov, plastových fliaš a hlavne psích exkrementov.
Písal som to aj v minulosti, mala tam byť kompa, tak by sa aspoň tieto negatíva trochu zredukovali. Ale keď má kto prispievať do eurofondov, tak treba predsa oplieskať viac ako 100miliónov na takúto zbytočnú železnú opachu.
triki: súhlasím, pri tej vizualizácii som si to neuvedomil, až teraz v reále. Mohol to byť pekný most zasadený do okolitého prostredia s vynovenými oblúkmi a nad riekou s časťou konštrukcie.
Teraz mi to bohužiaľ pripadá ako poriadna opacha...
kedze sme narod tupcov a okolie sa bude s najvacsou pravdepodobnostou naozaj znecistovat ako pisete ja by som problem nemal keby sa ten prechod cez most aj casom spoplatnil a z vyzbieraneho by sa cistilo okolie.
Výhodou devínskej je to,že to nikdy nebude ako na hrádzi keďže tu žije málo ľudí devínska je v podstate už mimo mesta.Nemyslím si,že sem bude chodiť až toľko ľudí,ale bordel sa dá očakávať asi ako všade.
Mne sa všeobecne ten most vôbec nepáči,táto konštrukcia sem vôbec nepatrí.
no pochybujem keďže petržel ma 130tisíc obyvateľov.
ale to je to isté ako s bajkermi, tiež je celkom slučný počet hovád medzi nami..