Začal som ako žiak až do dorastu potom dlho,dlho nič, teraz na staré kolená ma to chytilo nanovo. Podla mňa ešte viac ako za mlada.Žena mi hovorí, že to sú prvé prejavy stareckej demencie. No myslím že je rada a možno aj trochu závidí.
Niekedy okolo 15-teho roku som začal pravidelnejšie jazdiť na novom Favorite (cesta), potom v 18-tich som dostal môj prvý bike Leader Fox Vertex, na ktorom som jazdil asi 6 rokov zasa len cestu, neskôr som ho vymenil za nový (a v tej dobe drahý ) Leader Fox Maxx a jazdil zasa len cestu. Minulý rok som kúpil cross a jazdil zasa cestu, ktorý som ale po pár mesiacoch predal (čakal som od toho viac) a tento rok 2012 som sa vrátil k tomu na čom som začínal, čiže cesťák a budem na ňom konečne jazdiť terén ....ale nie, cestu .
Takže dokopy mi to vychádza na nejakých 18 rokov jazdenia .
Ak neratam vylety na bmx do susednych dedin na futbal, tak od 12 tich na ocelovom Author houston, no to bola skor cykloturistika. Tak naozaj som zacal jazdit 2001, ked dvojicky spadli ( ako sme sa smiali ze to su len efekty ), to som tocil 500 km tyzdenne, potom som si nasiel frajerku, objavil čaro piva a km sli rapidne dole
od septembra minuleho roku,ked som si kupil prvy cestak...za tych par tyzdnov som pokoril 3000km...tento rok chcem dat podstatne viacej...ak zdravie dovoli
Ja som začal už fest maly jazdit aaa mam fotku ako to dopadlo prvy krat bez pomocnych koliečok potom ju tu dam ale som rad že ma rodičia učili už od mala na biku
ja som si pri prvej jazde bez koliesok rozbil hubu, tak mam peknu jazvu na brade
od prvej jazdy v necelych 5 rokoch mam problemy vyberat 90-stupnove zakruty... zakutia pezinskeho muskatu by o tom vedeli rozpravat... na bicykloch sa tym padom pohybujem uz 30 rokov ? hm, ani by som nepovedal. vzdy som si myslel, ze som stale mlady a perspektivny...
ale trochu serizonejsie som sa tomu zacal venovat len v poslednych rokoch... predtym boli ine sporty na programe - napr. hadzana...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skús to aj Ty
Takže dokopy mi to vychádza na nejakých 18 rokov jazdenia .
takze ja som sa chytil do pasce 2 kolies v 14-rokoch, tzn. momentalne deviaty rok v sedle
od prvej jazdy v necelych 5 rokoch mam problemy vyberat 90-stupnove zakruty... zakutia pezinskeho muskatu by o tom vedeli rozpravat... na bicykloch sa tym padom pohybujem uz 30 rokov ? hm, ani by som nepovedal. vzdy som si myslel, ze som stale mlady a perspektivny...
ale trochu serizonejsie som sa tomu zacal venovat len v poslednych rokoch... predtym boli ine sporty na programe - napr. hadzana...
Ja si to pre stareckú demenciu už ani nepamätám.