predpokladám, že to nebude asi aktuálne, ale keď som bol v jan. vo Walterpsorte tak tam mali výpredaj Gore -40%. Ja som u nich kúpil nohavice a bundnu ešte minulý rok v máji s 20% zľavou.
Pár rokov dozadu som bral v akcii WS bundu Mammut v Alphasporte na obchodnej, tuším v takomto období (marec-apríl). Mali akciu na staršie "modelové ročníky".
Ako sú na tom ostatné kamenné obchody (hudy, rysy, trekland, tatra sport,...) so zľavami netuším.
Prípadne Športservis robia výpredaj zimného sortimentu a držia aj znacčku Gore.
v sport 2000 mali a mozno este stale maju high colorado trento softshelku za 29.90 , sice je len tusim 5000/5000 ale ked je chladno tak to staci, ja som s nou jazdil aj pri -15 a fajnova, v origo cyklistickej windstoperke som mrzol uz pri +5 s rovnakymi spodnymi vrstvami
a je to normalna bunda tak sa da nosit aj mimo bike, ale nad +10 je uz v tom teplo tak neviem do akych teplot chces tu bundu
do teplejsieho pocasia som tam isto kupil od north finderu bundu s x3m membranou 20000/15000 za dako 89e ale oznacenie si uz nepamatam, da sa dobre porozopinat popod pazuchy atd tak vetranie v pohode a ma aj kapucnu v golieri tak aj do dazda ok
tato stoji podla tvojich priani presne 100 € kupil som ju v akcii za 60 E na triexpert.sk (maju kamenny obchod) a je perfektna, pouzivam ju na beh a bicykel. hlavne je funkcna, vietor zastavi a pot prepusta. hold za kvalitu sa plati http://b2c.vavrys.sk/%5B10531%5Dbunda-craft-pb-thermal-ws/153
no tu bundicku som aj ja chcel kedysi kupit ale po mojich skusenostiach ze prepotim vsetko nie to este membranove materialy tak neviem, asi zbytocne pre mna
Ak by si chcel No-Wind (alternativa k windstopper) bundu velkosti XL (na vysku od 183cm vyssie) od firmy Sensor (http://www.progress-sk.sk/sk/eshop/ponuka/vypredaj/cyklo-no-wind-bunda) tak mam ju na predaj, nosena as 5-6 krat Schudol som cez zimu asi 15kg a je mi teraz velmi velka ...
Ak si mensieho vzrastu mozes skusit aj to Lko co ponukaju na stranke, bunda je zateplena takze vhodna skor na chladnejsie dni (aj ked zas do velkeho mrazu sa treba aj pod nu riadne naobliekat), ma vzadu 2 velke vrecka, da sa prerobit na vestu
potrebujem súrne kúpiť zadný náboj(novatec D042SB, 36dier, 45,12€) a k tomu by som doobjednal plášť (minion dhf, 19€)
pôvodne som to mal kúpiť u jenčíka - soof.sk(k veciam som dal ich ceny) no majú dovolenku, cez google som našiel čo potrebujem, ale už je to drahé, neviete o nejakom shope kde kúpim aspoň ten náboj za dobrú cenu? potrebujem do piatku 6.7.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vdaka
predpokladám, že to nebude asi aktuálne, ale keď som bol v jan. vo Walterpsorte tak tam mali výpredaj Gore -40%. Ja som u nich kúpil nohavice a bundnu ešte minulý rok v máji s 20% zľavou.
Pár rokov dozadu som bral v akcii WS bundu Mammut v Alphasporte na obchodnej, tuším v takomto období (marec-apríl). Mali akciu na staršie "modelové ročníky".
Ako sú na tom ostatné kamenné obchody (hudy, rysy, trekland, tatra sport,...) so zľavami netuším.
Prípadne Športservis robia výpredaj zimného sortimentu a držia aj znacčku Gore.
a je to normalna bunda tak sa da nosit aj mimo bike, ale nad +10 je uz v tom teplo tak neviem do akych teplot chces tu bundu
do teplejsieho pocasia som tam isto kupil od north finderu bundu s x3m membranou 20000/15000 za dako 89e ale oznacenie si uz nepamatam, da sa dobre porozopinat popod pazuchy atd tak vetranie v pohode a ma aj kapucnu v golieri tak aj do dazda ok
http://b2c.vavrys.sk/%5B10531%5Dbunda-craft-pb-thermal-ws/153
Ak si mensieho vzrastu mozes skusit aj to Lko co ponukaju na stranke, bunda je zateplena takze vhodna skor na chladnejsie dni (aj ked zas do velkeho mrazu sa treba aj pod nu riadne naobliekat), ma vzadu 2 velke vrecka, da sa prerobit na vestu
..cca 75 Evry aj s postovnym
8 GBP nalepky a 2,50 shipping
Vdaka
Chrisbbery Sport
Rovníková ulica
pôvodne som to mal kúpiť u jenčíka - soof.sk(k veciam som dal ich ceny) no majú dovolenku, cez google som našiel čo potrebujem, ale už je to drahé, neviete o nejakom shope kde kúpim aspoň ten náboj za dobrú cenu? potrebujem do piatku 6.7.
ale fajnová cena