Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
aj mna mrzrlo...celu minulu sezonu az teraz do marca kym som setril peniaze na novy ale uz mozem konecne znova jazdit takze smutok za starym bajkom sa uz nejako vytratil
misopetrovic, to si ho kde garážoval? Snáď nie v pivnici? Poriadny stroj patrí pekne do suchúčka v byte. To muselo riadne mrzieť, uff.
hmm uhadol si v pivnici....naivne som si myslel ze ked su vchodove dvere na cip....potom dalsie dvoje klasicky zamknute dvere a este on bol uchyteny dvomi zamkamy o dva ine bajky ze ho nikto neukradne... stalo sa...nejaka stara babka im asi otvorila cipove dvere... v bytovke sa pozname a mladsi ludia nepustia neznameho dovnutra ale babky s tym problem nemaju.. a potom to uz bolo lahke vypacene dvere na vecsine pivnic....aj na velkych spolocnych aj na malich sukromich jedine co zmizlo bol moj bajk a este susedove GT-cko samozrejme policia ani v jednom pripade nic nepodnikla... a poistovna tiez nic nepreplatila...vyhovorili sa ze bajk bol odcudzeny zo spolocnej pivnice od ktorej ma kluce 20 bytov z bytovky takze sa na to nevstahuje poistka co uz poucil som sa na vlastnej chybe....tento mi parkuje na balkone zakryty zavesom do kupelne...aby nanho neprsalo
nechcem ta strasit ale bratrancovi ukradli z balkona bike v pertzalke. byva na 12tom v panelaku a zo strechy mu ho vytiahli lanom a hakom. takze bacha...
hehe o takomto niecom som pocul ale ja byvam na jedenastom....nad nami je este jeden balkon...a za dalsie na strechu sa da dostat len odomknutim zamku...takze odtial nezmizne....a este to je balkon spojeny s spalnou rodicou...a mama nevie vobec tvrdo zaspat...takze verim ze odtial mi nezmizne...
nezmizne....na ten balkon sa len tak niekto nedostane....a doma je stale doma babka:-) byt nikdy nieje uplne prazdny.....a este je doma aj moj pes:-D:-Dpritulny beagel...ale ked zasteka tak sa ho ludia dost boja...aj ked on nevie byt zly:-) a ked ideme niekam prec ze k babke alebo do zarnovice kde mame taky dom....tak bajk ide somnou:-) stiavnicke kopce su nadherne.....cervena po hrebeni alebo len tak vybehnut na sitno stoji za to
dobre ti radia. kamaratovi kedysi ukradli z balkona na piatom v sedemposchodaku. tete zas ukradli nejake drahe obrazy z domu pocas ich spanku. dovtedy sa dusovala, ze cele noci nevie spat.
ja nevravim ze radia zle....ale....nemam ho kam inam dat :-/ hehe lenze na pivnici su take papierove dvere:-D:-Da oni si neodomkly ale ich vypacili....hore je poriadny vysiaci zamok....a este predtym su mreze na dalsi vysiaci zamok...takze to uz take jednoduche nebude....:-D
a ked uz sme pritom....mat bajk v bite tiez nic neriesi...aj byt sa da vykradnut....a dokonca lahsie ako balkon...staci vypacit dvere netreba liezt po lane na balkon... ked by som sa mal na to pozerat takto ze odkial vsadial je moznost ze mi ho ukradnu....tak nakoniec by som ho nemal kam dat...lebo ukradnut ho mozu z hocikade
daj si nanho gpsko a budes vidiet kde 'odisiel' , alebo ak mas nejaky notas tak ho nechaj stale bezat, hod tam webku a daky soft co ti bude posielat mail/sms abo co ked sa nieco v obraze zmeni a mas tu kradez v priamom prenose
btw nemam ho rovno napojit na security system?? a platit jedno zasahove vozidlo nech stale parkuje pod bytovkou...keby nieco...proste pripada mi uz trochu chore riesit taketo blbosti....za prve nieje bezne aby niekto zlanoval na balkon z vrchu bytovky....za druhe skkoro 13kg bajk...by sa tiez pohodlne vynasal tie dve poschodia po kolmej stene....:-D:-D a za tretie to ze niekomu nieco ukradli z balkona....ok stalo sa...ale niekomu ukradli nieco zase z bytu....takze preco mate bajky v bytoch ked aj z bytu sa daju ukradnut??sa mozem pytat rovnako ako vy..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hmm uhadol si v pivnici....naivne som si myslel ze ked su vchodove dvere na cip....potom dalsie dvoje klasicky zamknute dvere a este on bol uchyteny dvomi zamkamy o dva ine bajky ze ho nikto neukradne...
aj do pivnice sa dalo dostat len odomknutim zamku a ejhle jak to skoncilo