ku koncu som to uz aj ja xcel vzdat! uz som rozmyslal ze sa vizujem a pojdem peso!!! sak doma som k sebe nemohol prist.hej a Dodo dufam ze sa nehnevas za dnesok?
V nedelu na UA bolo fajn-len škoda že Vás neišlo viac za hranice,viem že nie všetci majú cestovný pas-nevadí možno nabudúce...bolo tam nádherne a ta kávička vo V.Bereznom v TOTEME nemalá chybu ...ani vodka v ABCčku pri hranici:sun:
No Velkonočné sviatky su tu Prajem Všetkým nadšencom cyklistiky príjemne prežitie Velkonočných sviatkov hlavne sa neprejedzte...He-He
Včera podvečer som sa dozvedel,že náš mladý DuoV8 leží v nemocnici Pri príchode z tréningu domov ho zrazilo auto ...Na hlavnej ceste mu jeden šofér nedal prednost a už bol no naštastie žije a nieje to nič vážne-zopár stehov,ožgretý a ubolený-aj to sa stáva dobre že mal prilbu lebo hlavou rozbil na aute čelne sklo a poohínal kapotu a náraznik si to odniesol od bicykla...na biku si to odniesol rám a predne koleso je v čudu no je to len materiál hlavne že Slavo je v poriadku...Chalani !!! bez prilby ani na krok-to ne hanba-ona ked má pomôct tak pomôže,kto vie ako by to dopadlo bez prilby...
Dnes ráno som ho bol navštívit v nemocnici-hojí sa a nechjú si ho tam na pozorovanie-je to chlap drží sa v pohode má tvrdé kosti-lebo naštastie nieje nič zlomené
Slavo skoré uzdravenie Ti prajem a cyklistiky sa nevzdávaj je to krásne hobby,relax a šport-všetko máš pred sebou,hlavne bikerske zážitky...Drž sa.
Zajtra niekto na bike ??? Ak áno tak dajte vediet-rád sa pridám som na trebarz niečo navrhnite...
Včera som ani nemyslel že niekam pôjdem na bicykel,ale predsa podvečer sme boli-Ja,Jonky a Marlenka.Dali sme Starinsku priehradu-fajnovo teplúčko bolo vonku na rozdiel od dneška.Skoro celu noc no už sa ukazuje aj nejaké uvidíme či sa dnes niekam vyrazí na bike...
Jaj super bolo, my sme si aj vcera vyrazili Ja, Jonky a Jozko 56 km, tak akurat - Snina - Hostovice - Zubne - Snina. Trosku bolo chladnejsie, ale dalo sa . Uvidime, ci sa pocasie umudri a aj dnes niekam vyrazime.
No ja som dnes len tak na chvilu s Lenkou vyrazil,ale kosa neskutocna...takze som zavahal v piatok ked sa este krasne dalo...dobre ze som krutil na valcoch a teraz uz dva tyzdne nic
No konecne som sa vratil z nemocnice a dakujem Ondrejovi ze ma prisel popozerat, pokecat a za casopisi aspon som sa nenudil ale mal som tam aj televizor.Som v poriadku 3stehy na lici a po lavej ruke mam cestne lišaje cyklistiky sa urcite nevzdam a hned ako to bude mozne pojdeme na nejaky vyjazd Tak pridam zopar foto aby som sa podelil o zažitok
Zaklad je ze si v poriadku a ze sa nestalo nic vaznejsie tebe
a dufam ze tomu blbcovi co nevie kto ma prednost na hlavnej poriadne pomocou dajakeho pravnika zavarite...nech si zopakuje pravidla debil..
Slavo chvala bohu ze to len tak dopadlo a tomu vodicovi som uz poprial zdravicka ....no nic daj sa este dokopy a tesime sa na volake vyjazdi s tebou...som rad ze ta to neodradilo a dufam ze ta mama este pusti
Slavo je mladučký-on sa zahojí jedna radost...
Myslím si že šofér ho zbadal v poslednej chvíli a sám bol prekvapený kde sa tam zjavil cyklista...často sa stáva že šoféri si nevšímajú cyklistov a iných účastníkov premávky-a hlavne nepredvídajú...dobre že to dopadlo takto a nie horšie...
Slavo bude mat dúfam ponaučenie...
Prajem skore uzdravenie!
A pridam poznatok - vodic ked vidi bicykel (nerozlisuje ziletku, MTB alebo staru herku) tak odhaduje rychlost trocha ponahlajuceho sa pesiaka. Ak ides dajme tomu 30 a viac tak sa rutis do pruseru. Uz par krat som to mal len tak tak a to sa cestam vyhybam pokial sa len da.
Pišta máš možno pravdu,ale na cestách je množstvo bezohladných,ohrozujúcich,nezodpovedných,ignorujúcich vodičov-ja ked na cestu tak volím radšej trasy kde je kludnejšia premávka alebo viacmenej žiadna...ono jak sa vraví čo Ta čaká,to Ta neminie...Treba dávat POZOR a byt opatrný...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera podvečer som sa dozvedel,že náš mladý DuoV8 leží v nemocnici
Dnes ráno som ho bol navštívit v nemocnici-hojí sa a nechjú si ho tam na pozorovanie-je to chlap drží sa v pohode má tvrdé kosti-lebo naštastie nieje nič zlomené
Slavo skoré uzdravenie Ti prajem a cyklistiky sa nevzdávaj je to krásne hobby,relax a šport-všetko máš pred sebou,hlavne bikerske zážitky...Drž sa.
Zajtra niekto na bike ??? Ak áno tak dajte vediet-rád sa pridám som na
bolo super ,len sa dost schladilo a studene fukalo
ale do Pichonskeho kopca sa nahle na chvilku prudko oteplilo
a dufam ze tomu blbcovi co nevie kto ma prednost na hlavnej poriadne pomocou dajakeho pravnika zavarite...nech si zopakuje pravidla debil..
Myslím si že šofér ho zbadal v poslednej chvíli a sám bol prekvapený kde sa tam zjavil cyklista...často sa stáva že šoféri si nevšímajú cyklistov a iných účastníkov premávky-a hlavne nepredvídajú...dobre že to dopadlo takto a nie horšie...
Slavo bude mat dúfam ponaučenie...
A pridam poznatok - vodic ked vidi bicykel (nerozlisuje ziletku, MTB alebo staru herku) tak odhaduje rychlost trocha ponahlajuceho sa pesiaka. Ak ides dajme tomu 30 a viac tak sa rutis do pruseru. Uz par krat som to mal len tak tak a to sa cestam vyhybam pokial sa len da.