Mne sa stalo nieco podobne. Objednavatel si rozmyslel, ze zasielku nechce, tak sa tvaril, ze zlty listok nedostal. Poslal som mu cislo zasielky, nech si balik vyzdvihne aj bez neho. Viac nekomunikoval.
EDIT: Ked netrpezlivo cakam dobierku, chodim aj bez listka, ci cisla zasielky. Staci uviest mesto odosielatela a moju adresu. Zatial mi to tetusky vzdy odovzdali a usetrili zlty listok.
Čislo zásielky mám, a ten dotyčný čo čaká na balíček mi povedal že tam v najbližší pracovný deň zavolá.A ešte jedna vec, v deň dodania nebol prijímateľ doma.Ovplyvnilo to nejako tú zásielku ?, lebo žltý lístoček totiž v schránke nenašiel.
no ono záleží kedy to bolo.. už som zažil aj také že balíková služba lístočky nenecháva.. oni len skúsia doručiť a ak nebude nikto doma dovezú to na poštu a lístočky roznáša AŽ poštárka.. t.j. deň po pokuse o doručení, niekedy aj 2..
Ano, aj moja skusenost je taka. Ak je balik fakt maly a lahky, nesie ho postarka. Ta aj necha zlty listok, ked nikoho nezastihne doma. Balikova sluzba iba roznasa baliky, listocky nenechava. Na aute ma napisane: logisticke sluzby. Listky do toho asi nepatria:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: Ked netrpezlivo cakam dobierku, chodim aj bez listka, ci cisla zasielky. Staci uviest mesto odosielatela a moju adresu. Zatial mi to tetusky vzdy odovzdali a usetrili zlty listok.
tak tu je to čo je v popise keď už sa hráme na krabičky