Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
taká možno trochu odveci ale nemohla by sa spraviť pre vukieho solo téma? jeho príspevky sú jedny z mála fakt inšpirujúcich sa niekam pozrieť.. a ešte ak začne k tomu cápať GPX-y tak neni o čom..
taká možno trochu odveci ale nemohla by sa spraviť pre vukieho solo téma? jeho príspevky sú jedny z mála fakt inšpirujúcich sa niekam pozrieť.. a ešte ak začne k tomu cápať GPX-y tak neni o čom..
aj ja som za, bolo by dobre, keby sa aj jeho sucasne nakopirovali(nie presunuli) do jednej temy, aby ta tema bola bez zbytocneho balastu (kedy a kde sa stretneme...), proste len cisto fotky vyjazdu s komentarom a pripadne trasa (tak ako to je teraz)...
Samozrejme mohli by tam davat prispevky aj ini, ale znovu iba fotky vyjazdu s popisom, pripadne trasou...ziadne komentare ani hodnotenia,vsetky otazky riesit cez SS aby to bolo pekne pokope...
Bolo by to paradne a kope bajkerov by sa tym pomohlo...
Samozrejme ak by s tym vukie suhlasil
oskar mi piekol na čelo, niekedy sa tam musím vybrat pre fotku ráno
Čo ráno, ale večer, poprípade v noci. Pohľad na osvetlenú Trnavu a okolí obce musí byť pekný. Chystám sa tam už večer strašne dlho, chcel som to zobrať aj s nočnou Katarínkou, ale vždy na to zabudnem.
Pohľad je odiaľ veľmi pekný a včera teda bola veľmi dobrá dohľadnosť. Pekný hrebeň MK od Orešanských vrchov, cez Homoľu, Vysokú, Čiernu skalu až po Záruby.
bonfo: pekne, to som rád. Akou trasou si sa hore dostal?
To by som bol nerád a rovnako by som bol nerád, keby sa to tu točilo poväčšine len okolo mojich fotiek. Rovnaké trasy sem môže dávať hocikto, les je prístupný všetkým, vždy je tu čo nového prejazďovať.
Dali sme si z kamošom veľkonočný výjazd z Lamaču-Cerová dráha-Biely kríž-za Konskými hlavami okolo Klokočiny a potom okolo Jastrabníka(pekný výhľad na Pernek zhora), presne ako si dal tip.Akurát sme sa neviem kam pozerali a tú odbočku na kríže prehliadli,tak sme sa ale 300m vracali...
konečne som prvý krát v živote bol na Skale v piatok tá odbočka modrej pod skalu je celkom sranda trailík takých označkovaných by to chcelo v karpatoch viacej
nebol tu uz niekto v jednej z tych bani? ktora z nich by mohla byt najdostupnejsia?
asi najskor niektore z tych nad pezinkom?
mozno su v nich aj kesky, este som to nepozeral
tie bane do ktorych sa da dostat, su vsetky v areali, ktory je oploteny, takze nejak normalne sa tam nedostanes, pred par rokmi sa tam ale dalo dostat, s rodicmi som tam bol este ako male dieta, skus si pozriet lokalitu Rudne bane, je to smerom z PK na PK Babu, potom existuje v PK bansky naucny chodnicek, par kilometrova prechadzka, ktora ide okolo byvalych antimonovych a piritovych bani, v sucasnosti absolutne nepristupne, vchod do kazdej jednej je prepadnuty, po byvalych vchodoch do bani zostali uz iba povrchove vody znacne zafarbene na hrdzavu farbu, takze nulova sanca sa dostat do tych bani.
Este minule leto tam bola v okoli aj jedna cache, teraz uz je neaktualna.
patoo, vdaka za info, ja len ze musim najprv precitat tu stranku montanistiky, aj tam je vela textu, a potom si vyberem nejaku banu, ktora je pristupnejsia;
mozno ked sem pride vukie, tak hned da typ na taku banu alebo stolnu;
To by som bol nerád a rovnako by som bol nerád, keby sa to tu točilo poväčšine len okolo mojich fotiek. Rovnaké trasy sem môže dávať hocikto, les je prístupný všetkým, vždy je tu čo nového prejazďovať.
može ale nedáva.. to čo sem dávaš ty vyslovene človeka núti sadnúť na bike a ísť sa tam povoziť.. nevravím že to musia byť len tvoje príspevky alebo fotky, kludne nech prispievajú aj iný, ale táto téma je slušne "za*raná" hovadinami.. hlavne ak sa tu chlapci na 4 stranách dohadujú na sobotnom výjazde a v sobotu ďalšiu stranu pridajú lebo vonku je 8 oblakov..
CraObs ak sa nemylim tak toto je tema v sekcii spolocne akcie,vyjazdy,treningy....takze. dohadovat sa tu na tom kam kedy a kto pojde je podla mna uplne korektne v ramci tejto temy toto nieje sekcia trasy,typy na zaujimave trasy,a fotky z vyjazdov.... vukie sem dava velmi pekne fotky....z velmi peknych lokalit....a miest v karpatoch a to sa mi lubi....ale tato tema je v sekcii ktora je podla mna hlavne o tom aby sa mali kde ludia dohodnut ze kam spolu pojdu a ze kto vsetko pojde tiez by som prijal zvlast napriklad aj celu sekciu...kde by sa nekomentovalo...atd....ale len by sa pridaval popis trate....pripadne fotky z toho vyjazdu...a gpx proste ze vsetci by tam pridavali zaujimave trasy....ale bez toho aby sa tam nieco komentovalo proste cisto len tie trasy...atd... ale na toto tu je vlastne cela sekcia ze trasy.....ale ta nejako zapada prachom... takze bud by tam niekto zacal pridavat trasy....napr. vukie tie jeho...lebo su velmi zaujimave...alebo hocikto iny....alebo to tam bude dalej zapadat prachom:-/
iron.hide: dobré tipy, tú stránku poznám, podľa fotiek, ktoré tam sú mám už dlho naplánovanú návštevu nejakej bane v okolí Borinky, ale zatiaľ som sa k tomu nedostal.
Celkovo ma bane nikdy neoslovili, ale je to zaujímavé.
Takže najprv som si teda rozmyslel, či sem dám pár fotiek+tip na trasu alebo nie
Dôležité je, či si to tu niekto prečíta, ak áno a zoberie si z toho niečo, tak je to fajn.
Dnešný podvečerný výjazd z Malaciek. Keďže cez víkend pekne nebude a vtedy nejazdím, tak som sa rozhodol spraviť nejaký kratší výjazd aj cez pracovný týždeň.
Celkovo bolo fajn, len ten vietor sa mi nepáčil, sucho bolo samozrejmosťou. Hore v lese bolo aj celkom chladno, ale pekne, nikde som nikoho nestretol.
Ak niekto chce, tak v prílohe je aj gps track.
misopetrovic - veď to je v poriadku že sa tu dohadujú (aj keď občas extrémne) len potom sa tu nápadité príspevky strácajú..
v tom ye sa pekne a inspirativne prispevky stracaju mas pravdu...to uznavam..ale tak je to v takej sekcii kde sa to dalo aj cakat skoda naozaj ze do TRASY nikdo nic nepridava
vukie:
pekna trasa, tak si predstavujem nejaky zaujimavy vyletik v Karpatoch.
Mam k tej trase dve otazky:
1. Urcite by som sa v ramci tejto trasy chcel dostat i na Velky Petrklin, vies poradit, ako sa najlahsie dostat na samotny vrchol s bike, k tej rozhladni ?
2. Usek Uhliska - Vapenna, ako je to zjazdne, vyskove pomery... isiel som tadial uz velmi davno pesi, uz si to velmi nepamamatm...
Dakujem vopred za info, a dakujem za fajn tip na vylet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj ja som za, bolo by dobre, keby sa aj jeho sucasne nakopirovali(nie presunuli) do jednej temy, aby ta tema bola bez zbytocneho balastu (kedy a kde sa stretneme...), proste len cisto fotky vyjazdu s komentarom a pripadne trasa (tak ako to je teraz)...
Samozrejme mohli by tam davat prispevky aj ini, ale znovu iba fotky vyjazdu s popisom, pripadne trasou...ziadne komentare ani hodnotenia,vsetky otazky riesit cez SS aby to bolo pekne pokope...
Bolo by to paradne a kope bajkerov by sa tym pomohlo...
Samozrejme ak by s tym vukie suhlasil
Pohľad je odiaľ veľmi pekný a včera teda bola veľmi dobrá dohľadnosť. Pekný hrebeň MK od Orešanských vrchov, cez Homoľu, Vysokú, Čiernu skalu až po Záruby.
hirwils: presúvať určite nie, ale samostatná téma o tipoch na výjazd by bola fajn. Niečo som čítal aj v inej téme, že sa niečo také pripravuje vase-cyklotrasy/sekcia-trasy-pomoc-s-priradenim-na-mapu-t28086.html?view=unread#unread Celkovo čo som v minulosti pozeral dostupné popisy trás v MK http://www.mtbiker.sk/trasy tak to bolo také oničom.
Ale keďže sa tu v priebehu mesiaca objavila už druhá takáto požiadavka post556104.html#p556104 tak hádam sa do toho v nejakej téme pustím.
Pre mňa bolo nepochopiteľné uzamknutie témy vase-cyklotrasy/male-karpaty-t12465.html?hilit=staratema&start=90 tam to bolo fajn. Rozoberali sa tam trasy v MK. Niečo podobné vase-cyklotrasy/vase-oblubene-traily-v-okoli-ba-t15950.html
Dali sme si z kamošom veľkonočný výjazd z Lamaču-Cerová dráha-Biely kríž-za Konskými hlavami okolo Klokočiny a potom okolo Jastrabníka(pekný výhľad na Pernek zhora), presne ako si dal tip.Akurát sme sa neviem kam pozerali a tú odbočku na kríže prehliadli,tak sme sa ale 300m vracali...
Kde sú padnuté stromy a čo treba upraviť?
(kvôli brigáde)
Kde sú padnuté stromy a čo treba upraviť?
(kvôli brigáde)
2 stromy su vedla seba od ba tesne pred asfaltkou, treba motorovku
OK, zajtra ich pôjdeme dať dole s pílou (motorovou)
bane v MK:
http://montanistika.sk/E.Mapy_lokalit/mapy_lokalit.html
mapy bani:
http://montanistika.sk/F.Mapy/mapy.html
nejake fotky a popis
http://montanistika.sk/D.Lokality/Male_Karpaty.html
http://montanistika.sk/K.Fotoalbum/fotoalbum_MK.html
nebol tu uz niekto v jednej z tych bani? ktora z nich by mohla byt najdostupnejsia?
asi najskor niektore z tych nad pezinkom?
mozno su v nich aj kesky, este som to nepozeral
Este minule leto tam bola v okoli aj jedna cache, teraz uz je neaktualna.
http://www.naucnechodniky.sk/?c=ch&id=2&ch=78
keby si si to s tym stlpom rozmyslel a mal cas citat http://permonik.host.sk/ms1a3a1.htm
mozno ked sem pride vukie, tak hned da typ na taku banu alebo stolnu;
može ale nedáva.. to čo sem dávaš ty vyslovene človeka núti sadnúť na bike a ísť sa tam povoziť.. nevravím že to musia byť len tvoje príspevky alebo fotky, kludne nech prispievajú aj iný, ale táto téma je slušne "za*raná" hovadinami.. hlavne ak sa tu chlapci na 4 stranách dohadujú na sobotnom výjazde a v sobotu ďalšiu stranu pridajú lebo vonku je 8 oblakov..
Celkovo ma bane nikdy neoslovili, ale je to zaujímavé.
Takže najprv som si teda rozmyslel, či sem dám pár fotiek+tip na trasu alebo nie
Dôležité je, či si to tu niekto prečíta, ak áno a zoberie si z toho niečo, tak je to fajn.
Dnešný podvečerný výjazd z Malaciek. Keďže cez víkend pekne nebude a vtedy nejazdím, tak som sa rozhodol spraviť nejaký kratší výjazd aj cez pracovný týždeň.
Celkovo bolo fajn, len ten vietor sa mi nepáčil, sucho bolo samozrejmosťou. Hore v lese bolo aj celkom chladno, ale pekne, nikde som nikoho nestretol.
Ak niekto chce, tak v prílohe je aj gps track.
v tom ye sa pekne a inspirativne prispevky stracaju mas pravdu...to uznavam..ale tak je to v takej sekcii kde sa to dalo aj cakat
pekna trasa, tak si predstavujem nejaky zaujimavy vyletik v Karpatoch.
Mam k tej trase dve otazky:
1. Urcite by som sa v ramci tejto trasy chcel dostat i na Velky Petrklin, vies poradit, ako sa najlahsie dostat na samotny vrchol s bike, k tej rozhladni ?
2. Usek Uhliska - Vapenna, ako je to zjazdne, vyskove pomery... isiel som tadial uz velmi davno pesi, uz si to velmi nepamamatm...
Dakujem vopred za info, a dakujem za fajn tip na vylet.