ja mám tiež 3 podložky v predu
ale čo človek neurobí pre pohodlie
Ja napríklad, keď chcem pohodlie, tak si sadnem do kresla k televízoru, vyložím nohy hodne vysoko a pustím si nejaký cyklistický záznam... To je pohodlíe!
Presne tak ak Ti to vyhovuje kasli na tie kecy.Je sice pravda ze mas velky ram a kratky predstavec ale zase mozno si nekupoval novy bike a kedze si mal dobru cenu tak si si kupil o par cisiel vacsi.Ked sadnes na spravnu velkost jazdne vlastnosti budu lepsie.Ale ak Ti to vyhovije tak to ani neries a vozit sa mozes aj na tomto.
Ja napríklad, keď chcem pohodlie, tak si sadnem do kresla k televízoru, vyložím nohy hodne vysoko a pustím si nejaký cyklistický záznam... To je pohodlíe!
Nechápem prečo si má jazdec jazdu na bicykli znepríjemnovať namiesto toho aby som sa cítil pohodlne . Ak holduješ masochizmu tak si skús ešte nabiť klince odspodu do sedla.....však dá sa vymyslieť kopec možností ako sa na biku necítiť pohodlne.
To s tým posedom som začal ja, no nechcel som aby to vyznelo ako nejaká kritika.
Ten posed sa vymyká vo všeobecnosti uznávaným pravidlám, ktoré nevyšli z módnych trendov, ale sa vyvíjali počas nejakej doby.Pochybujem ,že posed profi jazdcov je masochistický. Asi by nevydržali jazdiť 5+hod a podávať výkony aké podávajú.
Možno ak by skúsil ten posed upraviť ,tak by sa mu bikovanie páčilo ešte viac!
Inak je bike pekný a ak to vyhovuje nie je čo riešiť.
Nový koník. Nie čistokrvná žiletka, ale radí sa medzi cestné - je to fitness bike. Cannondale CX Speed Womens 3 2012. Foto je oficiálne od výrobcu, akonáhle budem mať aj svoje, pridám.
Oj - to bolo veľmi povzbudzujúce a osobné. Ale sme v "galérii bicyklov" - a rýpanie sa v ranách iného, či mať ho kvoli indispozícii za blbca sem aj pri najväčšej slobode názorov nepatrí. Predstavila som iba nového koníka - a či jazdím terén, Himaláje alebo len ležím s bikom na trávniku je iba moja osobná vec.
Co ta viedlo vybrat si henten konkretny model? Tiez pozeram po fitness biku pre priatelku, a henten Cannon sa mi zda troska drahy na tu vybavu... Nevies kolko vazi? Ram ma kazdopadne zaujimavy, v porovnani s obycajnymi fitness (mojej priatelke sa prave tie klasicke - cestak s rovnymi riaditkmi vobec nepacia)
No keď mi nevysvetlíš prečo sa zo zdravotných dôvodov na trekingu voziť môžeš ale v teréne nie tak za blbca veru budeš. Nedáva to žiadnu logiku tak sa nediv a vôbec to nemusíš považovať za rýpanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale čo človek neurobí pre pohodlie
Nechápem prečo si má jazdec jazdu na bicykli znepríjemnovať namiesto toho aby som sa cítil pohodlne
Ten posed sa vymyká vo všeobecnosti uznávaným pravidlám, ktoré nevyšli z módnych trendov, ale sa vyvíjali počas nejakej doby.Pochybujem ,že posed profi jazdcov je masochistický. Asi by nevydržali jazdiť 5+hod a podávať výkony aké podávajú.
Možno ak by skúsil ten posed upraviť ,tak by sa mu bikovanie páčilo ešte viac!
Inak je bike pekný a ak to vyhovuje nie je čo riešiť.
Gebuľa pravdu máš. Polepšil si si a výrazne.