Ja bike pekne poumyvam s handrou a vodou a retaz najprv odmastim od bordelu Motopurom a zubnou kefkou, cele to potm vystriekam vodou vautieram a naolejujem a este necham dosusit na slniecku.
mechanik sa ma pytal po rozobrati bajku, ze " preboha cim to umyvas?", ja ze wapkou ... tak hovori, ze preto som rozbil stred, naboj etc. Odvtedy wapkou len blato z kolies a opatrne zdialky zbytok.
presne TF2 velmi rychlo schne. retaz piska po 20-25km bez ohladu na to kolko jej tam toho das. ja som uz presiel na inu znacku a neporovnatelny rozdiel
Tak napis prosim ta, tu inu znacku. Tiez pouzivam TF2 a mozem potvrdit, ze je to onicom
Yarrow Pro Lubrichain Racing Wax spray 200ml. super to maze, ale treba tym velmi setrit, lebo potom chyta humus. a je to pod hovednym tlakom, takze striekat velmi jemne, inak to je vsade. stalo to tusim 260 www.yarroline.com
presne tym mazem jedina nevyhoda je, ze to lepi bordel.s vydrzou nie je problem.na cestaku aj 1000km na jedno namazanie.na horaku podla trasy.ak nie je prach takje to ok
Ja bike pekne poumyvam s handrou a vodou.
Retaz (ked je zasrata) roznytujem a vyperem v benzine tak isto ajprednu pilu....
Zadne 9kolo rozoberiem a vycistim z handrickou.
Potom vsetko poskladam a bike je nachystany na dalsiu etapku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak co na retaz??...striekat univerzal WD4o???(nechce sa mi kupovat drahe prostriedky bez overenia)
Tak napis prosim ta, tu inu znacku. Tiez pouzivam TF2 a mozem potvrdit, ze je to onicom
Yarrow Pro Lubrichain Racing Wax spray 200ml. super to maze, ale treba tym velmi setrit, lebo potom chyta humus. a je to pod hovednym tlakom, takze striekat velmi jemne, inak to je vsade. stalo to tusim 260
www.yarroline.com
Retaz (ked je zasrata) roznytujem a vyperem v benzine tak isto ajprednu pilu....
Zadne 9kolo rozoberiem a vycistim z handrickou.
Potom vsetko poskladam a bike je nachystany na dalsiu etapku
http://www.brunox.ch/
ZAROBIS?
ZAROBIS?
zarobiť dok.
1. získať peniaze za nejakú prácu: zarobiť (si) na živobytie, zarobiť tisícku; tvrdo zarobené peniaze; vo firme zarobí veľa
2. dosiahnuť zisk (význ. 2) obyčajne na niečí úkor, op. prerobiť: zarobiť na turistoch, na obchode
3. zmiešaním zložiek pripraviť: zarobiť sadru, farbu, kvások; zarobiť (cesto) na koláče
l nezarobiť (si) ani na slanú vodu;
nedok. zarábať -a
pochybujem ze to bude stacit
aj ja, ale nadej umiera posledna...a potichucku, akoze nic