nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ked som videl poziciu Freireho kilometer pred cielom, neveril som, ze ho este stihne dat niekto dole.
Preco ked mas ejakulaciu nepockas este aspon jednu dve minutky??Ved to je len 120 sekund:DD
... v zaverecnom kopci sa vystavil a uz mu neostali sily na plnohodnotny zaverecny spurt az do ciela. Ak by pred cielom nohy nezvesil, bol by v cieli o pol metra skor, co by mu ale nepomohlo, skoncil by aj tak treti
Tu je odpoved:
http://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=F70168AE43D33535849F542BDABD240F?fileId=amtxlkyukgospxdz
ked sa to tak vezme, to mas 2-3 solidne kopce horskych etap-lenze je tu jedna vec ... Tempo je nerovnomerne a velmi rychle, tepy kolisu, kratke hupky, nastupy cloveka neskutocne ***** preto cistokrvni vrchari nemaju az taku sancu(napr. Neviem si tam predstavit Bassa-ten si ide jednotne tempo v sedle)
ale dnes isiel peto pekne, akurat som to dokukal. a tu aj vidno ze odkvecol. siel na max a ked ho predbehli tak uz vypol
skoda ze sa vtedy neutrhli s veklerom, mali slapat a mozno by to inak dopadlo
a asi aj ten pad pred par dnami mu nepridal na silach, minimalne sa blbo spi ked vsetko boli a stipe