* vsetkym ktori sa zasluzili a makaju na tomto WEBe ( zacinam byt zavislak na nom )
* lesakom z kosickych mestskych lesov za perfektne upratanie bordelu po tazbe na lesnych cestach ( bahno stiahnute buldozerom, nalozene, odvezene - vcera este vozili )
posledný komentár: 11. 11. 2014 o 16:56
celkom dobre sa to citalo az pokial si sem nezatiahol politiku
ja dakujem tym lesnikom co spominal pista na zaciatku... fakt to dobre upravili - az som sa cudoval
Vdaka vsetkym, ktori mi dovoli ich spoznat a jazdit v ich spolocnosti.
zaroven dakujem tolerantnym rodicom, ktorim neprekaza, ze parkujem bike v izbe, aj ked je casto zablateny a ze ma uz davno nevyhodili z domu, aj ked by som v mojom veku mal zakladat rodinu a nie santit kazdu volnu chvilu po lese na bicykli
teraz vazne : naozaj pekna tema, vdaka foru som spoznal par spravnych typkov /alebo sa pise tipkov ?/ a dufam, ze ich spoznam este viac
tak teda dik autorom stranky,koli ktorej som vbehol do sveta bikovania a vsetkym,co hodnotne prispievaju,snad sa niekedy stretneme
*(dufam ze to tu este nebolo) dakujem mojmu fotovi za to, ze mi kupil bike a teraz na nom mozem lietat do bezvedomia
*este dakujem "tomu hore", ze je konecne ake - take pocasie a mozem naplno bikovat
dakujem rodicom ze mi kupili bike
dakujem bohu za kazde to rano ze sa budim zivy
*tiez dakujem tvorcom tejto stranky, takisto tym co sa o nu staraju a tiez tym co s nami ostatnymi zdielaju svoje drahocenne nazory a skusenosti
*dakujem mojej skvelej priatelke ktora to so mnou nema vzdy prave najlahsie (aj vdaka biku
*dakujem mojim rodkom, ktori mi pekne financuju vysku, aj ked som sa tohto roku presvedcil, ze si na studium dokazem zarobit aj sam (aspon mi ostava viac penazi na ine veci
world peace
dakujem Bohu ze mam rodinu kde byvat a mam co zrat
dakujem mojej Giro Remedy ze ma chrani
atd atd:D
ja by som ti dal 5-ku!
inac 5 budu mat asi styria z 12