..to sa na pumpe stalo aj mne, koncovku nie je problem kupit..som si kupil aj koncovku, len treba dat pozor, ci je k tej koncovke aj ta matica co sa dotiahne hadica na nej, lebo ja co som kupoval bola bez tej matice, a doma som zistil, ze lidl pumpa mala iny zavit ako ta koncovka z obchodu..priemer a vsetko sedelo, len hustota zavitu bola opacna. riedky/husty...a ten system uzamknutia hlavice je podla mna trochu cudne, lepsie by to bolo opacne..ci nie?
Viem že je to hlupe ale .... ja som kupil v lidli tie okuliare a neviem ako mam vymenit skla poradili by ste mi čo mam spravit lebo nechcem ich hned pokazit kedže som ešte nikdy nemal okuliare s nahradnimi sklami ...Diki
sakra, kratasi sa rozpadaju, a to ich nosim len doma (lebo na bajk mam foxy
Tie smejdy sa roztrhali na dvoch miestach na riti a raz na boku, pritom som ich kupil len minuly tyzden myslim ze mi to ani nezoberu naspat, lebo vyzeraju jak trhaci kalendar
iron.hide> Mne presne to isté, už som ich bol vrátiť. Zobrali ich úplne v pohode. Mal som ich na sebe len raz aj to asi 40 km výjazd. Rozpadli sa presne ako tebe vzadu na riti.
Sú tam dve flaštičky - ružový čistič a žltý olej na reťaz.
Pribalený čistič nestačil tak som ešte dolieval cyklostár, nakoniec ešte prepláchol vodou a naolejoval pribaleným olejom - s výsledkom čistenia som spokojný, tak teda dúfam, že budem spokojný aj s olejom dík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: takze pumpa opravena snad nejaky rok posluzi
Tie smejdy sa roztrhali na dvoch miestach na riti a raz na boku, pritom som ich kupil len minuly tyzden
Pribalený čistič nestačil tak som ešte dolieval cyklostár, nakoniec ešte prepláchol vodou a naolejoval pribaleným olejom - s výsledkom čistenia som spokojný, tak teda dúfam, že budem spokojný aj s olejom
za tri euri, no neber to