tak tu je nas stupel(zatial) btw. rhodesian ridgeback
pocuj Pali, aj vy mate s tym psom take trampoty?... rodicia mojej priatelky ho kupili..ma uz asi 6 mesiacov (rastie to strasne rychlo) a je neskutocne tvrdohlavy.
Najvacsi problem je ale s tym, ze neustale do vsetkych skace a hryzie. Dostane za to nakladacku...chvilku je OK...a potom to robi znovu.
Ten pes velmi dobre vie, ze to nema robit a ze to neni OK...ale napriek tomu si dovoluje. Do pana a pani domu menej...ale aj na nich si sem tam dovoli.
Uz to normalne zacina byt problem, lebo nikto nemoze v klude prejst po dvore, aby ho ten pes neriesil...
nemas nejaky typ?
je aj vas pes taky sialeny?
2 karabaster
Je to mladý havko, skús s ním chodiť častejšie medzi ľudí a ostatné psy. Najlepšie cvičák. On to časom pochopí. Ver mi že nakladačkou to nevyriešiš. Keby si býval v okolí BB, tak by som ho to odnaučil za 2 dni. Trpezlivosť, nie nakladačka. Medzi veľa ľudí na vodítku a jemne pri náznaku skákania priťahovať na neostnatom škrťáku. Máš už zvládnutý základný výcvik? Začni týmto. Rád poradím, spravil som väčších cholerikov a nie skákačov, pre ktorých je to len hra z nepoznania.
2karabaster jj, aj nasa Lea rastie strasne rychlo fakt doslova pred ocami.
robi presne to iste (skakanie), ale len osobam, ktore sa nevedia ohradit. ohladom hryzenia - mam odpozorovane, ze hryzt ma zacne len vtedy, ak ju dlsiu dobu hladkam alebo ked sa zacne moc blaznit - vtedy dam prestavku, resp. potom uz ani nemam na nu cas. a vzdy na nu radsej par krat silnejsie zakricim ako by som ju mal bit. je to proste stena a ma obrovske mnozstvo energie, ktoru potrebuje zo seba dostat von. takze zatial to je podla mna v norme, viac uvidim v buducnosti...kazdopadne je ridgeback podla mna najkrajsi pes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som na tom tak isto...staci ked chovam ten
Pekny "BUNNY HOP" (dokonca bez SPD)
Introducing Deny... Ale uz je to senior (10 rokov)
pocuj Pali, aj vy mate s tym psom take trampoty?... rodicia mojej priatelky ho kupili..ma uz asi 6 mesiacov (rastie to strasne rychlo) a je neskutocne tvrdohlavy.
Najvacsi problem je ale s tym, ze neustale do vsetkych skace a hryzie. Dostane za to nakladacku...chvilku je OK...a potom to robi znovu.
Ten pes velmi dobre vie, ze to nema robit a ze to neni OK...ale napriek tomu si dovoluje. Do pana a pani domu menej...ale aj na nich si sem tam dovoli.
Uz to normalne zacina byt problem, lebo nikto nemoze v klude prejst po dvore, aby ho ten pes neriesil...
nemas nejaky typ?
je aj vas pes taky sialeny?
Je to mladý havko, skús s ním chodiť častejšie medzi ľudí a ostatné psy. Najlepšie cvičák. On to časom pochopí. Ver mi že nakladačkou to nevyriešiš. Keby si býval v okolí BB, tak by som ho to odnaučil za 2 dni. Trpezlivosť, nie nakladačka. Medzi veľa ľudí na vodítku a jemne pri náznaku skákania priťahovať na neostnatom škrťáku. Máš už zvládnutý základný výcvik? Začni týmto. Rád poradím, spravil som väčších cholerikov a nie skákačov, pre ktorých je to len hra z nepoznania.
robi presne to iste (skakanie), ale len osobam, ktore sa nevedia ohradit. ohladom hryzenia - mam odpozorovane, ze hryzt ma zacne len vtedy, ak ju dlsiu dobu hladkam alebo ked sa zacne moc blaznit - vtedy dam prestavku, resp. potom uz ani nemam na nu cas. a vzdy na nu radsej par krat silnejsie zakricim ako by som ju mal bit. je to proste stena a ma obrovske mnozstvo energie, ktoru potrebuje zo seba dostat von. takze zatial to je podla mna v norme, viac uvidim v buducnosti...kazdopadne je ridgeback podla mna najkrajsi pes
vystihol si to uplne presne...aj som ostal pokojnejsi