Ano, mozes tam ist aj ako neregistrovany hobbik. Zaplatis 3 eura, dostanes cislo len na tieto preteky a pretekas. Pozeram, ze v Cachticiach maju neregistrovani samostatny start, bezne startuju spolu s muzmi a byva to pak trochu tazsie. Inak, 20.5. sa ide Pernek, v Sokolovciach 13.5. to na verejny pretek nevyzera.
Ano, mozes tam ist aj ako neregistrovany hobbik. Zaplatis 3 eura, dostanes cislo len na tieto preteky a pretekas. Pozeram, ze v Cachticiach maju neregistrovani samostatny start, bezne startuju spolu s muzmi a byva to pak trochu tazsie. Inak, 20.5. sa ide Pernek, v Sokolovciach 13.5. to na verejny pretek nevyzera.
Vdaka za ujasnenie - to ma moc potesilo. Konecne mozno prve ziletkove zavody a este k tomu v domacej najsamoblubenej oblasti :]
Dufam, ze bude trend a zaujem otvarat viacero cestnych pretekov aj pre hobikov. I ked ono to mozno ma nejaky dovod preco je viac hobby MTB maratonov ako cestnych akcii.
Zdar a nech nam pocasie praje.
no pokial ovladas zrychlovacky a vydrzi ti to aspon na 50km je velka sanca ze sa v haku udrzis , jedine kde by si mohol odpadnut su nizke kopceky ktore sa budu busit 40-kou
Ako prví pretek by som skôr volil niečo menej fyzicky náročne , ten zážitok ťa môže neskôr odradiť od hocakého pretekania .
Presne tak. Zhodou okolnosti si jeden kamarat zvolil pred par rokmi tento pretek ako svoju pretekarsku premieru. Postavil sa na start neregistrovanych, bohuzial ho zo zapolenia asi po 3 km vyradili zaludocne problemy - inymi slovami sa posral a nasledne to zabalil.
Ked sa pozeral do vysledkovky na priemerku povedal, ze ta sracka bola asi to najlepsie co ho v tento osudny den mohlo postihnut
ta sracka bola pravdepodobne sposobena zaludocnou nervozitou (tzv. startak) netreba si to tak brat , po odstartovani snad hned nebol ostry start tak sa trochu rozkrutim (ak som sa uz nie dovtedy) a ked odmavaju tak sa zacne busit ...
pozeram, ze minuly rok bola iba rovinata casovka ale riadne priemerky sa drtili. nebol ste tam niekto? by ma zaujimalo ako fukal asi vieter a skocil by som si niekedy v porovnatelnych podmienkach dat testovacku na tejto trati, ze ako by to vypalilo s mojou kondickou
toho roku ta trat vyzera zaujimavejsie ale VP kategoria ma iba jeden okruh a dojazd co je trochu skoda. asi sa fakt oplati zaregistrovat a ist s licenciou. vcera som zhodou okolnosti isiel usek z Krajneho smerom na Babulicov vrch a stupanie za Krajnym - no mohli by sa dediny posnazit a opravit tie diery v asfalte. da sa to prejst ale v ramci preteku ked sa drti a niekto to napali do tych dier tak si viem predstavit karbonovy rafik na sracky a cestnu lisaj kade tade
Minuly rok som bol na VP a celu cestu som nadaval, ze uz na ziadny pretek uz nikdy nepojdem, hlavne ked sa islo do kopca na Ošmek. Naštastie to na mne nezanechalo nasledky a bol som potom aj na dalšich pretekoch
Minuly rok som bol na VP a celu cestu som nadaval, ze uz na ziadny pretek uz nikdy nepojdem, hlavne ked sa islo do kopca na Ošmek. Naštastie to na mne nezanechalo nasledky a bol som potom aj na dalšich pretekoch
Hehe, Osmek je smakovka - nic vazne az na tu deravu cestu na vrchol od poslednych barakov - 12% tusim a i ked kratko ale s tymi jamami "potesi" :]
dnes som si bol len tak tréningovo prejsť trať a dosiahol som priemernú rýchlosť 29,8km/h treba podotknúť že fúkal vietor jak hovädo a mal som miestami chuť sa nato vykašlať ale bojoval som až dokonca a spomínaných 29,8 je výsledok
neboli ste náhodou niekto tiež vyskúšať?
a hovoríte tu o ošmeku s ktorej strany máte namysli stúpanie??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pretekári s platnou licenciou SZC pre r. 2012 a zakúpeným štartovným číslom CPV pre r. 2012 !
Štartovné : Masters 5 €, Verejné preteky 3 €
V praxi to znamena, ze tam mozem prist aj ako v SZC neregistrovany hobik odjazdit si to za 3 EUR?
Diky za vysvetlenie.
Vdaka za ujasnenie - to ma moc potesilo. Konecne mozno prve ziletkove zavody a este k tomu v domacej najsamoblubenej oblasti :]
Dufam, ze bude trend a zaujem otvarat viacero cestnych pretekov aj pre hobikov. I ked ono to mozno ma nejaky dovod preco je viac hobby MTB maratonov ako cestnych akcii.
Zdar a nech nam pocasie praje.
potom budes lutovat ze si mal taky sprosty napad sa prihlasit na taketo preteky
Presne tak. Zhodou okolnosti si jeden kamarat zvolil pred par rokmi tento pretek ako svoju pretekarsku premieru. Postavil sa na start neregistrovanych, bohuzial ho zo zapolenia asi po 3 km vyradili zaludocne problemy - inymi slovami sa posral a nasledne to zabalil.
Ked sa pozeral do vysledkovky na priemerku povedal, ze ta sracka bola asi to najlepsie co ho v tento osudny den mohlo postihnut
toho roku ta trat vyzera zaujimavejsie ale VP kategoria ma iba jeden okruh a dojazd co je trochu skoda. asi sa fakt oplati zaregistrovat a ist s licenciou. vcera som zhodou okolnosti isiel usek z Krajneho smerom na Babulicov vrch a stupanie za Krajnym - no mohli by sa dediny posnazit a opravit tie diery v asfalte. da sa to prejst ale v ramci preteku ked sa drti a niekto to napali do tych dier tak si viem predstavit karbonovy rafik na sracky a cestnu lisaj kade tade
Hehe, Osmek je smakovka - nic vazne az na tu deravu cestu na vrchol od poslednych barakov - 12% tusim a i ked kratko ale s tymi jamami "potesi" :]
neboli ste náhodou niekto tiež vyskúšať?
a hovoríte tu o ošmeku s ktorej strany máte namysli stúpanie??