Dnes som nahodil nove kolesá. Ešte som ich poriadne nevyskušal len 10 km, ale mam z nich dobry pocit, zdaju sa mi byť fajne tuhe a hlavne som ubral 600g na hmotnosti.
preco by nemohla byt merida dobra. Možeš mať vyrobeny ram aj v NASA ked nemas v nohach tak ta nezachrani . A co som bol trocha sklamany aj tie mavici boli vyrobene v rumunsku, takze asi tak.
steeve83: Narazky na znacku Merida ber s nadhladom Problematicky je spoj medzi duralom a karbonom vzhladom na velmi rychlu povrchuovu oxidaciu duralu pred samotnym spojenim/zlepenim, co mava za nasledok caste defekty tohoto spoju.
jako keby tvoj karbonový wilier robili priamo cikáni v itálii
Môj Wilier Lavaredo je vyrobený z duralových rúrok Dedaciai talianmi, ktorí dali tomu rámu dušu, pretože každý víkend si dajú na podobnom bicykli stovečku v okolí Piavy a Monte Grappy. Žiadny šikmooký otrok, ktorý maká skoro zadarmo od nevidíš do nevidíš, aby uživil veľkú rodinu a o cyklistike nič netuší, sa ho ani nedotkol...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sa dá zistiť len z fotky ?? V popise k biku má celkovú hmotnosť 7,9kg .
MTB Albontech bol tiež š*****.Zubára máš dobrého?