Môj Fuji bol zasa vyrobený priamo na západnej strane hory Fuji asi 50 metrov pod samotným vrcholom. Ukovaný bol samotnými Budhami, ktorých výrobu a výrobnú technológiu strážia samotní Samuraji. Aby udržali tajomstvo výrobného procesu, tak počas WWII museli všetci robotníci po ukončení práce povinne nastúpiť do armády na zaujímavú pozíciu Kamikadze.
len sa nehanbi. vyrobil ho nejaky aziat ktory nema ani potuchy o bikovani pracuje 16hod denne nepozna vikend a vdychol do neho zaujmavu cenu ktora je neporovnatelna s vyssie uvedenymi bikmi nasich kolegov.
ja som na tom podobne
Diskusia stráca smer...
Tak pridávam jeden svoj, momentálne ako "zimáčik - výletňáčik" s nadstavbou.
R.výroby 1989-90. Rám originál SVORADA. Z pôvodného ešte zostali kľuky Shimano Biopace, brzdy Shimano Exage a náboje Shimano 600.
Zarobil som si na neho ešte ako študent na brigáde - kompletná obsluha nafukovacieho skákacieho medveďa (vtedy bol ešte asi jediný v SR). Tak bol záujem a tým aj tržby.
Dnešné foto v BA tesne pred príchodom očakávaného dažďa.
a sedis na tej normalnej sedani alebo tam vzadu? )) ale ne srandujem, a to aj drzi? neni tam ziadna podpera smerom nadol od tej zadnej sedacky? to by som neveril ze to moze vydrzat a nic neulomit alebo ohnut
a sedis na tej normalnej sedani alebo tam vzadu? )) ale ne srandujem, a to aj drzi? neni tam ziadna podpera smerom nadol od tej zadnej sedacky? to by som neveril ze to moze vydrzat a nic neulomit alebo ohnut
Pekne sa to húpe, má to limit do 25 kg , dcéra má 16 kg, tak zatial ok.
a ja ze tú sedačku máš nato ,že ked si dáš na výjazde nejaké to pivo (kedže nemáš košík na flašu) a vidíš blížiacich sa policajtov .sadneš si na zadnú sedanku oprieš to o gelender a povieš ... tatko ma tu zabudol
Tejto sedacke never!Ja som tak viezol syna a tie konzoly sa mi normalne ohli a on mi skoro vypadol.Namontoval som tam potom podpery ktore som uchytil na navarky na blatniky.
Aha jasne,tipoval som okolo 200cm,nasiel som niekde navod,ako nastavit vysku sedla a dost dobresom si to nevedel predstavit,citujem>
Výška sedla - sedla
Pomocí správné velikosti rámu budete schopni vypočítat správnou výšku sedla v cm, a to dle vzorce 0,883 x VDN. Tato výška je měřena od středu trubky středového složení po nejnižší bod horní strany vašeho sedla. Tato délka umožňuje natažení nohy až do mírného pokrčení ve spodní poloze kliky.
Pokud používáte pedály bez klipsů, doporučuje LeMond zkrátit tuto délku o 3 mm. Rovněž můžete uvažovat o mírném zvýšení sedla, pokud jezdíte s prsty směrem dolů a patami nahoru. Nejdůležitější je, abyste změny s výškou sedla dělali pozvolna a dali tělu čas, aby si zvyklo na novou pozici.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môj Fuji bol zasa vyrobený priamo na západnej strane hory Fuji asi 50 metrov pod samotným vrcholom. Ukovaný bol samotnými Budhami, ktorých výrobu a výrobnú technológiu strážia samotní Samuraji. Aby udržali tajomstvo výrobného procesu, tak počas WWII museli všetci robotníci po ukončení práce povinne nastúpiť do armády na zaujímavú pozíciu Kamikadze.
ja som na tom podobne
Tak pridávam jeden svoj, momentálne ako "zimáčik - výletňáčik" s nadstavbou.
R.výroby 1989-90. Rám originál SVORADA. Z pôvodného ešte zostali kľuky Shimano Biopace, brzdy Shimano Exage a náboje Shimano 600.
Zarobil som si na neho ešte ako študent na brigáde - kompletná obsluha nafukovacieho skákacieho medveďa (vtedy bol ešte asi jediný v SR). Tak bol záujem a tým aj tržby.
Dnešné foto v BA tesne pred príchodom očakávaného dažďa.
Pekne sa to húpe, má to limit do 25 kg , dcéra má 16 kg, tak zatial ok.
pekny
Výška sedla - sedla
Pomocí správné velikosti rámu budete schopni vypočítat správnou výšku sedla v cm, a to dle vzorce 0,883 x VDN. Tato výška je měřena od středu trubky středového složení po nejnižší bod horní strany vašeho sedla. Tato délka umožňuje natažení nohy až do mírného pokrčení ve spodní poloze kliky.
Pokud používáte pedály bez klipsů, doporučuje LeMond zkrátit tuto délku o 3 mm. Rovněž můžete uvažovat o mírném zvýšení sedla, pokud jezdíte s prsty směrem dolů a patami nahoru. Nejdůležitější je, abyste změny s výškou sedla dělali pozvolna a dali tělu čas, aby si zvyklo na novou pozici.
pozn.VDN...vnutorna dlzka noh