kedze sa tu vyjadrilo zopar ludi co islo par pretekov, vyjadrim sa ja co som ich isiel trochu viac
...dnes to bol jednoducho mordor, v tej zime a prietrzi mracien to nemalo nic spolocne s moralkou ale s tym aby clovek prezil. ked tu niekto pise ze ten cyklisticky chodnik bol OK, tak tam malo asi trochu sprchnut aby ste sa presvedcili o opaku. keby su tie drevene mostiky mokre, garantujem vam ze ...problem s tym mali aj ludia na s***** nie este trosku vzadsie, zopar fraktur by sa asi postastilo
k pocasiu...kazdy mal asi rovnake, ale ked od vas buchne blesk tak 100 metrov, to uz povazujem za viac ako extrem. Hrebienok je pekny dojazd, ale ked si spomeniem na hodiny fyziky a co to o spravani sa bleskov, bol to obrovsky risk nechat tam ciel preteku. uplne by stacil ciel tam kde bol aj start a ludia by nemuseli zmrznuti na kost este schadzat ten zjazd.
no a co sa tyka mna, prehovorili ma na start. za Kezmarkom v najazde na tu uzku cestu som dostal defekt tak som trosku musel prifuknut ( trochu tmelu v galuske pomohlo ) a prvykrat som dobre v tom lejaku vymrzol. islo sa mi celkom dobre, ale bohuzial s***** som v tom stupani okolo smetiska nestihol tak o 20m tak som zostal v druhej skupinke. odtial sa islo celkom fajn. pred Sunavou uz celkom zima no a v Strbe som robil crash-test Lightweightom. nejaky ludia predo mnou si na tej krizovatke dolava skrtli o seba ( doteraz nechapem ako sa im to podarilo ), trafili aj mna a uz som tusil ze to neustojim. tak aspon ten vysoky obrobnik som stihol skocit, ale nakolko rychlost bola celkom slusna, tomu muriku na plote som sa uz nevyhol. tak 2 minutky som daval dokopy seba a bike a ked som potom na neho nasadol, bol som tak premrznuty ze ma tak neskutocne triaslo od zimy ze som nedokazal drzat riaditka a ani rovny smer na bicykli. dakujem ludom co ma autom zobrali do ciela ( modre pery a nechty som mal este pol hodinu potom, aj ked som sedel uz vo vykurenom aute )
matt suhlasim, ze za mokra by bol ten chodnik asi neprijemny, ale neprsalo tam, cize preco rozoberat, co by bolo ak by bolo.
Bol s nami kamarat autom, nastastie len ako psychicka podpora (kedze nikto z nas nepichol). Pomahal menit dusu asi 3-4 inym pocas preteku a presne toto spominal. Ludia co zosadli z biku neboli schopni pomaly dusu rozbalit, nieto ju vymenit a nafukat, tak sa triasli.
Určite na trase nič nezmenili , podla mňa ten cyklochodník mohli obísť po asfalte je tam opravená cesta a štart mohli dať z hlavnej cesty nie z toho kopca pri reštaurácii Vesper
no bude vacsie vzruso po cykloceste , myslim ze su tam dva mostiky krasne drevene , snad budu suche inak minule sme boli usek kravany a smer na teplicku a je tam novy asf v stupani do dediny aaaale asi 200m na vrchol im uz nevydalo
Tak to bol dnes masaker.Terezin sa siel cele preteky a ten hrebienok by som zrusil!Radcej +20km ako 3km hrebienok.
vaz slova veduci, klasika bez hrebienka... takby som asi nesiel
posratych spurtov mam plne zuby, je to jeden z mala pretekov s horskym finishom, kde maju sancu "vrchari"
P.S. ten chodnik je vazne ko*otina, dnes tam niektori skoncili dost zle(co viem s pocutia) nastastie som isiel vpredu a pady ma obisli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...dnes to bol jednoducho mordor, v tej zime a prietrzi mracien to nemalo nic spolocne s moralkou ale s tym aby clovek prezil. ked tu niekto pise ze ten cyklisticky chodnik bol OK, tak tam malo asi trochu sprchnut aby ste sa presvedcili o opaku. keby su tie drevene mostiky mokre, garantujem vam ze
k pocasiu...kazdy mal asi rovnake, ale ked od vas buchne blesk tak 100 metrov, to uz povazujem za viac ako extrem. Hrebienok je pekny dojazd, ale ked si spomeniem na hodiny fyziky a co to o spravani sa bleskov, bol to obrovsky risk nechat tam ciel preteku. uplne by stacil ciel tam kde bol aj start a ludia by nemuseli zmrznuti na kost este schadzat ten zjazd.
no a co sa tyka mna, prehovorili ma na start. za Kezmarkom v najazde na tu uzku cestu som dostal defekt tak som trosku musel prifuknut ( trochu tmelu v galuske pomohlo ) a prvykrat som dobre v tom lejaku vymrzol. islo sa mi celkom dobre, ale bohuzial s***** som v tom stupani okolo smetiska nestihol tak o 20m tak som zostal v druhej skupinke. odtial sa islo celkom fajn. pred Sunavou uz celkom zima no a v Strbe som robil crash-test Lightweightom. nejaky ludia predo mnou si na tej krizovatke dolava skrtli o seba ( doteraz nechapem ako sa im to podarilo ), trafili aj mna a uz som tusil ze to neustojim. tak aspon ten vysoky obrobnik som stihol skocit, ale nakolko rychlost bola celkom slusna, tomu muriku na plote som sa uz nevyhol. tak 2 minutky som daval dokopy seba a bike a ked som potom na neho nasadol, bol som tak premrznuty ze ma tak neskutocne triaslo od zimy ze som nedokazal drzat riaditka a ani rovny smer na bicykli. dakujem ludom co ma autom zobrali do ciela
Bol s nami kamarat autom, nastastie len ako psychicka podpora (kedze nikto z nas nepichol). Pomahal menit dusu asi 3-4 inym pocas preteku a presne toto spominal. Ludia co zosadli z biku neboli schopni pomaly dusu rozbalit, nieto ju vymenit a nafukat, tak sa triasli.
btw vysledky: http://www.tatrytour.eu/?id_menu=64778
vobec si nemyslim, ze zle umiestnenie... ja som rad ze som dosiel.
porataj tych co nedosli
horsky dojazd na 10% hrebienok je lakavy takze kto sa chysta?
vaz slova veduci, klasika bez hrebienka... takby som asi nesiel
posratych spurtov mam plne zuby, je to jeden z mala pretekov s horskym finishom, kde maju sancu "vrchari"
P.S. ten chodnik je vazne ko*otina, dnes tam niektori skoncili dost zle(co viem s pocutia) nastastie som isiel vpredu a pady ma obisli
ale v 1.skupine si nedosiel