zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
čítal som,že sa to stáva,len sa my to zdá nejak skoro,boli dosť velké-no ale keď to už bolo vyzuté,vymenil som aj tmel za nový-aké máte skúsenosti-ako často je vhodné nakuknúť do pláštov,v akom stave je náplň-vraj stačí raz za 3 mesiace
Videl som už zachnutý tmel, vyzerá však ináč ako tie tvoje príšerky.
inak tie príšerky vznikajú bežne,ale nevie sa dôvod,prečo občas vzniknú a niekedy nie...
inak k dušiam návrat nehrozí,jazda je ovela pohodlnejšia,rýchlejšia,ovela lepšie drží hlavne v kamenistom teréne,istota v zjazdoch oproti dušiam úplne inde ...
Alebo zeby ste poniektori boli velmi vhodne subjekty na studium vplyvu placebo efektu na vnimanie reality?
P.S. Ano, viem, ze sa mi tento sen o objektivite nikdy nesplni, ale aspon obcas skusam tvorit opoziciu. Niekedy sa tie temy so "zarucenymi" radami a skusenostami fakt nedaju prehliadnut bez povsimnutia...