zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
predchádzajúce požičané kolesá boli cca o 1/2 kila ťažšie,plášte obidva RaRa+duše-ale nemyslým,že ten rozdiel robila tá váha ...
,zadne pribralo 150g a hned to bolo citit vo vyslapoch
predchádzajúce požičané kolesá boli cca o 1/2 kila ťažšie,plášte obidva RaRa+duše-ale nemyslým,že ten rozdiel robila tá váha ...
to co si dal..
Peppito, na rozbitom kamenistom resp. korenistom povrchu (nie hladkom hlinenom chodniku) naozaj plati, ze nizsi tlak = nizsi odpor. Jednoducho sa ten plast lepsie prisposobuje nerovnostiam a odvaluje sa cez ne plynulejsie. Ale z mojich skusenosti je to realne zistitelne len pri porovnani relativne velkeho rozdielu v tlaku, tzn. porovnanie prejazdu takeho useku na tlaku 2,7+ baru a potom na tlaku 2 bary. Pri rozdiele medzi tlakmi 0,2 baru ako pise Dano by som ja osobne nespoznal asi ani mäkke F.
ale je mozne ze som precitlively
ešte k tým tlakom-vela bikerov,čo poznám,robí jednu zásadnú chybu-nabombujú plášte na 50-60PSI a potom nadávajú,ako to nejde,nedrží,nedajú si vysvetliť,že nižší tlak=nižší odpor=väčšia prilnavosť,proste hlava im to neberie,ako môže ísť mäkký plášť lepšie ...
Tak sa uz rozhodni.
a naopak nezaznamenal som pocit žeby to stýmto vyšším tlakom šlo nejako rýchlejšie alebo ľahšie (skôr som dúfal v nižšie opotrebovanie, ani sám neviem prečo)
je to jednoduché-neprítomnosť duše dovoluje tie tlaky menšie,výsledný efekt je súčin týchto faktorov-samozrejme platí to najmä v rozbitom teréne,na hladkých šotolinkách je to jedno,rozdiel nepatrný
a naco tam rves 3,3
to nemam ani na dusaku(2,4)
Kolesa fulcrum red power 29er
Plaste Schwalbe rapid rob dratena patka...(viem nanic plaste, ale nove kupim asi az ked ich zoderiem)
Rubena kit na 29er kolesa tmel notubes
1. celkom ma prekvapilo, ze do rubeny sady dali 2xtmel (aj tak som ho nepouzil)
2. zacal som zadnym kolesom, vsetko islo uplne hladko, najdolezitejsie je kvalitne usadit tu gumenu pasku, musi byt rovno v strede a nesmie zasahovat do krajov rafka treba sa s tym vyhrat....ak sa toto zvladne tak clovek by nemal mat ani najmensi problem...
3. Plast ktory som tam daval, tak bol prederaveny od velkeho klinaca(ci od dacoho zalezneho hrdzaveho)...zial tmel to nezacelil (asi 5mm)
4 Dal som druhy plast takysto isiel nahodit velmi lahko, oba plaste som fukal rucnou pumpou z tesca islo to bez tmelu nafukat skoro na 2 bary...
5. Ked som nasadil plast tak som patky niajko neupravoval, jednoducho som zacal iba fukat, vsetko drzalo
6 nalial som tmel cez ventil a vsetko drzi.
Ako som spominal, kto ma problem s nahodenim, tak treba si dat zalezat na usadeni gumenej pasky...
omylom som si kupil Schwalbe Tubeless pneumatiku (chcel som klasiku) - urcite nemam UST rafiky, ma podla vas vyznam ju zalozit s dusou? ... narast hmotnosti, kevlarova petka a pod ...