Takže dnes nútené rýchle sólo na trase: Nededza-Strečno-Polom-Višňové-Višňové Vleky-Dolná roveň-Turská dolina- Minčol-Po modrej na vleky vo višňovskej doline- Anakonda- Višňové-Polom-Strečno-Mojš-Nededza. Nádherné výhľady. Pod Minčolom bolo ale strašne veľa popadaných stromov. Ako na zvážnici, tak aj na žltej značke.
kvakob: Našiel som začiatok anakondy. Pozri ako dopadla naša minibrigáda na singláči nad vlekmi.
Pekne, pekne. Stromov je popadaných teraz všade dosť. Výjazd celkom kvalitný, bude z teba niečo
My sme tiez vyuzili vikend na bike tripy, super pocasie, takze treba nachytat bronz ) V piatok ZA-Visnove-Anakonda a spat. Sobota ZA-Turie-Sacne potom sme chceli zist do Kuneradu po turistickej znacke, ale hned po 50 metroch nas prekvapili popadane stromy, tak sme to museli otocit
Vcera tiez Anakonda
Pod v sobotu Ice! Bude krajšie. V sobotu pôjdem mrknúť časť trasy Fatranského maratónu na Úplaz, ale skoro ráno.
V mapke som zaznačil ťažko prejazdný úsek, cca 300 m, popadané stromy, polom, preliezačky na peši s bikom v ruke, ale inak je tam momentálne sucho (červená zn. smerom na Zlieň)
V sobotu máme nejaké mecheche doma, ale pred obedom pôjdem ešte čosi po asfalte až rozjazdím koleno na nedeľu, snáď to už bude v nedeľu použiteľné Inak ten úsek čo si zaznačil sme už asi pred mesiacom išli, fakt zábava Aj som si odtiaľ odniesol spomienku v podobe integrálu vyškriabaného na nohe
sylvatic. Na Úplaz je to OK. Ešte pred mesiacom bol v oblasti Mraznice "blatopád", ale už je rozhrnutý. Takže ten úsek už netreba prenášať bicykel popod cestičku okolo nánosu blata.
no zajtra budu aj organizatori brigadovat na trati, teoreticky by sme im mohli trosku helfnut ak pojdeme po 10:00 ,zajtra ti mozem brnknut dohodneme sa blizsie,na odbocku na strelnicu alebo pod sokol hadam trafis
Tak ak by sa chcel niekto pridať na nedeľu na výjazd, tak štart o 10:00 z mosta cez Kysucu v Budatíne. Tempo veľmi pohodové - výletné. Trasa: Budatín - Nesluša - Majtánky - Petránky výhľadňa - Jakubovský vrch - Mračkov - modrá t.z. smerom do Diviny - a potom sa uvidí, ako na tom budeme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no"parada" ,tak musime zobrat aj retaze na tahanie dreva za bikom
kvakob: Našiel som začiatok anakondy. Pozri ako dopadla naša minibrigáda na singláči nad vlekmi.
Pekne, pekne. Stromov je popadaných teraz všade dosť. Výjazd celkom kvalitný, bude z teba niečo
Vcera tiez Anakonda
V mapke som zaznačil ťažko prejazdný úsek, cca 300 m, popadané stromy, polom, preliezačky na peši s bikom v ruke, ale inak je tam momentálne sucho (červená zn. smerom na Zlieň)