Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
DOPLNENIE:
Na titulnej stranke http://forum.mtbiker.sk mi chyba prihlasovaci formular. Kam zmizol?
Skusal som to dat het adblockom ale zatial bez uspechu
Moje navrhy:
1. Mohla by sa mierne zväcsit ta klikatelna plocha sipky, prip. cela prava strana (napravo od sipky) by mohla fungovat na tu sipku, aby nebolo potrebne tak presne zameriavat kurzorom.
2. Nove sukromne spravy by to chcelo zvyraznit kontrastnejsou farbou. Napr. tou sytocervenou ako to bolo predtym. A pocet novych sprav by mohol byt ciernou, nech je to dobre citatelne. Teraz je to zle viditelne. Mam aj screenshot ako tu spravu ne-vidno teraz, ale neda sa pridat do prispevku. Vyhadzuje chybu "Nebolo možné zistiť rozmery obrázka."
Táto tu mi nevadí.
root, predpokladam, ze Operu Mobile mas nastavenu na nemobilne zobrazenie, teda klame server useragentstringom a tvari sa pren ako desktop. Preto sa Ti zobrazuje ta lista (lebo vlastne prezeras desktop verziu fora, nie mobilnu).
Inak na OneX vyzerá mobilná verzia podstatne lepšie ako na Desire HD.
Inak, páči sa mi oranžová farba, páčia sa mi priehľadné okraje hornej lišty.
Nepáčia sa mi príliš malé tlačidlá vyhľadávania, súkromných správ atď. Nepáči sa mi že logo splýva s pozadím, obrázok domčeka na hornej lište má sem tam biele okraje, všetky tlačidlá vo fóre majú oblé hrany, ale v hornej lište je to samá hrana, písmo v hornej lište je tieňované, inde nie,...
Je to taký cirkus
Tak isto sa to správa aj na Desire HD.
P.S. Z PC mi stale nejdu pridavat obrazky a v mobile sa mi to nechcelo rotovat, tak preto taky nepodarok vyssie.
Screenshot prikladám.