PetoNZ> Tak to závidím, ja zase veľkú pílu používam len dolu kopcom po asfalte pri rýchlostiach nad 35-40 km/h. Inak mi je zbytočná a asi jej miesto zaujme rockring.
no tak vieš je to hlavne pevnosťou tela a mojích 120 kg je na to dosť brutálne . Jazdím teraz 8x3 lebo v dobe ked som menil kazetu nemali 9 sp na predajni a uz som chcel jazdiť. a poviem ti že najťažší prevod vzadu používam dosť často už pri 30ke lebo mám proste silu v nohách .
no tak ked sa zo 120kg zapres do pedalov tak to je jasne..ale myslim si ze vo vatsich-dlhych kopcoch by si to neudychal..3-5 sa da tak od 20tky na rovinke na reigne a preto sa mi stale nechce davat RR
http://www.youtube.com/watch?v=J6Bv70B545U
Síce je to na ISIS ale na Octalink/4hran bude ten istý postup pri sťahovaní klúk. Misku už budeš vedieť demontovať aj bez návodu. teda.. dúfam..
uf odlahlo mi
a to normalne okrutim inbus dam stahovak na stred odkrutim stred odkrutim misku IBA Z JEDNEJ STRANY dam napinak a prikrutim misku IBA Z JEDNEJ STRANY a dam kluky.... a jazdim?
pravdepodobne budeš musieť nastaviť vôlu na ložiskách (neviem či sa to robí aj na nových, ale na starých venčekových štvorhranoch sa musí) povolíš lavú, vyšróbuješ pravú, vložíš tam napinák, pritiahneš pravú a na lavej si došteluješ vôlu a zakontruješ. nahodíš kluky a jazdíš. pokial máš pod pravou miskou teraz nejaké položky, tak musia ísť preč, inak by sa ti zmenila reťazová linka.
viem že je bez adaptéra, dáva sa priamo pod misku.
samozrejme že to nemôže byť na doraz. musí tam byť vôla. ložiská sa musia točiť lahko, ale bez minimálnej vôle do strán!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
CHlapec bude mať nejaké kluky typu plastové, ked tak má nit
ako sa to robí
Síce je to na ISIS ale na Octalink/4hran bude ten istý postup pri sťahovaní klúk. Misku už budeš vedieť demontovať aj bez návodu. teda.. dúfam..
a to normalne okrutim inbus dam stahovak na stred odkrutim stred odkrutim misku IBA Z JEDNEJ STRANY dam napinak a prikrutim misku IBA Z JEDNEJ STRANY a dam kluky.... a jazdim?
samozrejme že to nemôže byť na doraz. musí tam byť vôla. ložiská sa musia točiť lahko, ale bez minimálnej vôle do strán!