Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
a to som aj skusil odsktrnut flagy 'remove objects' a 'remove scripts'.
skoda, ale vsak nic no...
Google Chrome sa zda ze ide bez problemov.
No, pokukala. Je to síce rozmazané, ale pre názornosť postačí. Sleduj "hornú" lištu
P.S. Podla mna problem Opery. Robi Ti to aj v defaultnom Android browseri? Lebo mne nie.
Cize zhrnutie:
Opera Mini - lista je klasicka
Opera Mobile - lista sa posuva pri scrolovani a potom sa prilepi hore
Default android browser - lista je stale navrchu, nehybe sa pri scrolovani
Dolphin HD - lista je klasicka
- troska som listu zuzil a je polopriesvitna, ked scrollujete nizsie
- pri prejdeni na anchor odkaz (#) by to malo byt posunute o zhruba vysku tej listy (v chrome a FF, nefunguje v opere, iked by malo)
- zalozka TRM nebude, ale da sa do nej dostat cez sekciu bikeri
- jfab: mal by si mat tlacitko 'prihlasit sa' napravo v liste
- odkaz na uvode opraveny, diky root
- v IE som to fixovanie zrusil, lebo to nefungovalo dobre.
- v mobilnej verzii som nic nemenil
- uz nemusite triafat na sipku pri profile, cele tlacitko je aktivne
- neprecitane spravy maju cervensie pozadie
- v IE sa mi nepodarilo zreprodukovat ten problem co mal laco, ale dufam, ze som ho vyriesil (laco a Cykloturista potvrdis prosim?)
- nejake dalsie veci som doladil
- forum aj stranka by sa mali (v priemere) nacitavat rychlejsie, lebo som odstranil mnozstvo requestov na obrazky, ktore su teraz loadovane cez sprites (nieco taketo http://includes.mtbiker.sk/images/sprite.png). Opticky by rozdiel nemal byt, ale dajte mi prosim vediet ak by s tym bol problem (+ aky browser).
- mordaunt: v akom prehliadaci to robi?
- milos21: na sirku fora ta lista vyzera cudno. Este tam planujem nejake uzitocne veci casom zmestit.
edit: lepsie, omnoho lepsie.
FF portable 6 aj v IE 8
Tlacitko vidim, mne chybal prihlasovaci formular priamo na uvodnej stranke fora. Dakujem, uz je tam a poriadne velky
EDIT: tak predsa len nie je. V zalozkach mam stary link, ktory mi zobrazi velky prihlasovaci formular. Pri rucnom napisani forum.mtbiker.sk ostava iba klikat na tlacitko vpravo hore. Vsak nevadi, zvykol som si aj na horsie.
Nešlo by to urobiť, že sa to rozbalí bez klikania, tak ako je menu v súkromných správach?
- troska som listu zuzil a je polopriesvitna, ked scrollujete nizsie
polopriesvitná vrstva je super !
laco: opat, neviem zreprodukovat, ale snad som opravil. Overis prosim?