posledný komentár: 19. 4. 2020 o 7:23
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 26. 11. 2014 o 20:04
posledný komentár: 3. 9. 2014 o 18:04
posledný komentár: 19. 4. 2020 o 7:23
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 26. 11. 2014 o 20:04
posledný komentár: 3. 9. 2014 o 18:04
Pretekári s platnou licenciou SZC pre r. 2012 a zakúpeným štartovným číslom CPV pre r. 2012 !
Štartovné : Masters 5 €, Verejné preteky 3 €
V praxi to znamena, ze tam mozem prist aj ako v SZC neregistrovany hobik odjazdit si to za 3 EUR?
Diky za vysvetlenie.
Vdaka za ujasnenie - to ma moc potesilo. Konecne mozno prve ziletkove zavody a este k tomu v domacej najsamoblubenej oblasti :]
Dufam, ze bude trend a zaujem otvarat viacero cestnych pretekov aj pre hobikov. I ked ono to mozno ma nejaky dovod preco je viac hobby MTB maratonov ako cestnych akcii.
Zdar a nech nam pocasie praje.
potom budes lutovat ze si mal taky sprosty napad sa prihlasit na taketo preteky
Presne tak. Zhodou okolnosti si jeden kamarat zvolil pred par rokmi tento pretek ako svoju pretekarsku premieru. Postavil sa na start neregistrovanych, bohuzial ho zo zapolenia asi po 3 km vyradili zaludocne problemy - inymi slovami sa posral a nasledne to zabalil.
Ked sa pozeral do vysledkovky na priemerku povedal, ze ta sracka bola asi to najlepsie co ho v tento osudny den mohlo postihnut
toho roku ta trat vyzera zaujimavejsie ale VP kategoria ma iba jeden okruh a dojazd co je trochu skoda. asi sa fakt oplati zaregistrovat a ist s licenciou. vcera som zhodou okolnosti isiel usek z Krajneho smerom na Babulicov vrch a stupanie za Krajnym - no mohli by sa dediny posnazit a opravit tie diery v asfalte. da sa to prejst ale v ramci preteku ked sa drti a niekto to napali do tych dier tak si viem predstavit karbonovy rafik na sracky a cestnu lisaj kade tade
Hehe, Osmek je smakovka - nic vazne az na tu deravu cestu na vrchol od poslednych barakov - 12% tusim a i ked kratko ale s tymi jamami "potesi" :]
neboli ste náhodou niekto tiež vyskúšať?
a hovoríte tu o ošmeku s ktorej strany máte namysli stúpanie??