Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
njn, ty ma dnes rozosmievaš neskutočne , chybička se vloudí, ako hovoria bratia Česi...kamarát nebuď samonasierací a este používa aj výkričníky...bojim bojim
hm...po viac ako 20-tich rokoch som si kúpil galuskové kolesá , len mám dilemu, že aké plášte no a do finále sa dostali Continental GP4000 a Tufo Elite Ride23, má niekto skúsenosti, alebo nejaké rady? vďaka
hm...po viac ako 20-tich rokoch som si kúpil galuskové kolesá , len mám dilemu, že aké plášte no a do finále sa dostali Continental GP4000 a Tufo Elite Ride23, má niekto skúsenosti, alebo nejaké rady? vďaka
Ja len ked budem jazdit v baliku na svojich kolesach o ktorych vies h--o tak aby tam nesiel niekde vedla mna (clovek),ktory jazdi na galuskovych rafkoch plaste ....a potom povie chybicka se vloudila ako vravia cesi...Tak som Ti dnes sprijemnil vecer?....zaujimave
Ja len ked budem jazdit v baliku na svojich kolesach o ktorych vies h--o tak aby tam nesiel niekde vedla mna (clovek),ktory jazdi na galuskovych rafkoch plaste ....a potom povie chybicka se vloudila ako vravia cesi...Tak som Ti dnes sprijemnil vecer?....zaujimave
hmm, pekné je, že si rýchly, len na nesprávnych miestach a vysvetlím Ti to...10rokov , čo som opäť sadol na bicykel jazdím plášte a kúpim si galuskové kolesá, tak sa pomýlim no a čo a napíšem plášte, miesto galusiek...nič sa nestalo, vlastne áno - tonito hneď reaguje
btw: prezradím Ti tajomstvo...my dvaja spolu v kategórii ani na pretekoch jazdiť nebudeme, jedine že sa presťahuješ a budeš mať o pár rokov viac howgh
Reagujem pretoze ak nieco napisem okamzite sa navazas a potom pises nezmysli tak mi na to nedalo reagovat.Ak by som nenapisal ja tak urcite niekto iny.Myslim si ze ta chyba co si napisal bola z nevedomosti a nie z toho ze si sa pomylil.Ak prides na akykolvek maraton tak urcite na starte budeme vsetci a tam by si mohol zostrelit kohokolvek ak prides s tak obutymi kolesami Ty odbornik:).Co sa tyka veku mozno mas menej ako ja.Na Tvoje prispevky uz nebudem reagovat....No coment
Dobry den, chcel by som sa spytat (ak tomu spravne rozumiem) rozdiel GP4000 je galuska a GP4000s je plastovka? Do tej plastovky by som potom potreboval kupit aj dusu ci je priamo integrovana? Teraz som zacal riesit cestu a tieto veci su pre mna relativne nove Za odpoved dakujem.
no podla znacenia neviem ale jedno je iste , galuska je dusa aj plast v jednom a sedi jedine na galuskovom rafiku (nema ozub z vnutornej strany rafika ) plastovka je to iste len to ide natiahnut na plastovy rafik (ten ma ozub z vnutornej strany rafika )....
Dik za odpovede, mne slo hlavne o to aby som vedel co mam presne kupit pretoze teraz kupujem cestak a ma to na plasti MOST Ewiva A.F. 700x23c (tj. tubular clincher ako plastovka ).
Na nase cesty by som chcel nieco trvacnejsie a kedze tu kazdy chvali prave tie continentaly tak chcem 100% vediet ci ta GP4000s je plastovka a pri vymene k tomu nepotrebujem nic viac kupit len zhodit staru a nahodit novu
GP4000s je plast.Ak mas rafy CLINCHER ,to znamena plastove,je to dobra volba.Treba ti este duse a vlozky do rafov/ak tak ovsem pod plastovkou neboli.
Ale ak mas rafy TUBULAR...musis zhanat galusky.
Ak by ste chceli Tufo galusky, plaste alebo nejake prislusenstvo mam cloveka , od ktoreho beriem a on ich zase berie priamo z vyrobne, ceny velmi dobre, lacnejsie som nenasiel, akurat vcera som objednaval, ale da sa kludne este nieco dohodit, dodacia doba tyzden, maximalne dva, staci napisat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw: váha do 65kg
btw: váha do 65kg
Continental GP4000
za mě
Edit samo galusky né pláště
tiež som mal ten pocit
hmm, pekné je, že si rýchly, len na nesprávnych miestach a vysvetlím Ti to...10rokov , čo som opäť sadol na bicykel jazdím plášte a kúpim si galuskové kolesá, tak sa pomýlim no a čo a napíšem plášte, miesto galusiek...nič sa nestalo, vlastne áno - tonito hneď reaguje
btw: prezradím Ti tajomstvo...my dvaja spolu v kategórii ani na pretekoch jazdiť nebudeme, jedine že sa presťahuješ a budeš mať o pár rokov viac
Ak si kupis v najblizsej cyklo predajni nasledovnu redukciu, tak neni problem.
Na nase cesty by som chcel nieco trvacnejsie a kedze tu kazdy chvali prave tie continentaly tak chcem 100% vediet ci ta GP4000s je plastovka a pri vymene k tomu nepotrebujem nic viac kupit len zhodit staru a nahodit novu
Ale ak mas rafy TUBULAR...musis zhanat galusky.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/plast-continental-grand-prix-4000-s/270
Continental Grand Prix 4-season 700x23C VectranBreaker plášť, kevlar
68,99 €
MOC 75,99 €