Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Tak dones zajtra na koštovku namiesto jonťakov
Tak teda dame to Kochhy definitívne na 10:00, počkáme na -WT-,kým príde z vlaku a Vladonitra sa tiež môže k námpridať. čím viac tým lepšie.
A miesto je ten most za parkom čo som spomínal.všetci isto viete kde to je.
Ahojte, vymyslal som trasu okolo zoborskych vrchov a dnes sa nam podarilo ist toto, len nad stitarmi sme zle odbocili a museli ist cez rolu Nabuduce sa to snad podari lepsie. http://connect.garmin.com/activity/189449129
sice som skapal ešte dole v meste, ale nakoniec som sa úspešne doplazil hore, kde paraglidisti mali súťaž, lietal tak aj kamoš, tak som na tam nakoniec zakempil
cestou dole som pri Troch duboch chcel ísť zase ďalej po modrej, ale všimol som si tam zákaz bicyklu na modrú, nie akoby ma moc trápil, popri tom chodníčku čo si tam už ľudia vyšlapali krížom od Svoradovej, je už jeden bicykel na modrej najmenej, ale čo, modrú som už išiel, skúsim druhú trasu, tak som išiel ďalej po zelenej, z nej som potom zišiel na žltú, ale moc sa mi tá žlta nepáčila, dosť veľa voľných kameňov bolo na nej a miestami vymytá, modrá sa mi zadala lepšia, nabudúce si vyskúšam po zelenej ďalej okolo Pliešky a späť po modrej
EDIT: ale nabudúce zostanem verný svojej trase, z hore pekne po červenej, lebo tlačím po všetkých, tak tá je aspoň kratšia
ja osobne si nejake vymyslene zakazove znacky nevsimam, treba byt vsak ohladuplny k turistom nie okolo nich prefrcat v 50tke. modra je fajnova najma cast od troch dubov po svoradov pramen, kopec kamenov a korenov:)
ani zelena od plesky po pod plieskou nie je zla. na krizovatke od strkovej cesty ja idem doprava, nie po strkovej, tam je este taky mensi kopcek a od tadial po rozcestnik je fajnovy rychly usek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja idem cca o 8:00 smer Hrusov a Skycov, kto chce sa moze pridat, tempo take akurat....aby sme boli najneskor o 13:00 doma
do kedy tu budeš ešte?
Tak teda dame to Kochhy definitívne na 10:00, počkáme na -WT-,kým príde z vlaku a Vladonitra sa tiež môže k námpridať. čím viac tým lepšie.
A miesto je ten most za parkom čo som spomínal.všetci isto viete kde to je.
https://maps.google.sk/?ll=48.323355,18.086618&spn=0.002026,0.005284&t=h&z=18
http://connect.garmin.com/activity/189449129
-WT- no vidíš aj to je dobre.. treba len kopce potrénovať a pôjde to.
EDIT: ale nabudúce zostanem verný svojej trase, z hore pekne po červenej, lebo tlačím po všetkých, tak tá je aspoň kratšia